Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE NA KLUPI

Dvoršek nudi ostavku u Borcu, Rutenka u Minsk

Boris Dvoršek
Davor Javorovic/PIXSELL
24.02.2016.
u 00:30

– Bilo bi to dobro i za klub, a i za reprezentaciju jer želim pomoći suigračima u lipanjskom doigravanju za plasman na SP – rekao je Sergej Rutenka.

Nakon domaćeg poraza u SEHA Gazprom ligi od Vojvodine, Boris Dvoršek, hrvatski trener na klupi banjolučkog Borca ponudio je ostavku. O njegovoj ostavci i daljnjim koracima raspravljat će se na sjednici Upravnog odbora kluba, koja će biti održana u sljedećih deset dana.

Sergej Rutenka, jedan od najboljih svjetskih igrača, karijeru bi mogao nastaviti u SKA Minsku.

– Bilo bi to dobro i za klub, a i za reprezentaciju jer želim pomoći suigračima u lipanjskom doigravanju za plasman na SP – rekao je Sergej Rutenka. 

>> Šebetić protiv Veszprema ostao bez zuba, pogledajte kako sada izgleda

Komentara 1

MA
majeltomoguce
11:48 28.02.2016.

Dakle Dvoršek ne može voditi niti banjalučki Borac, a dalo mu se da vodi budućnost HR rukometa u Zagrebu 2 godine! Da nije bilo Vujovića probali bi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije