Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bogdanović bi morao prihvatiti da je Šarić ono što je hrvatskoj košarci kronično nedostajalo – vođa

27.08.2023. u 23:25

Vraćati Bogdanovića ili ne, pitanje je bez idealnog rješenja. Što god odlučiš, netko će ti prigovarati. Sigurno je samo da ta momčad konačno ima vođu, i da je to Šarić

Komentara 4

Avatar Crni labud
Crni labud
08:09 28.08.2023.

Malo vi pretjerujete s dogmom o vođi. Nije košarka HDZ da se mora imati veliki vođa. Ako je Roko Leni Ukić mogao biti proglašen vođom onda može svatko.

BA
BabunCRO
00:22 28.08.2023.

Bogdanoviću je nedostajala pomoć. Čovjek se odazivao na sve rep. akcije dok su neki glumili zvijezde pa malo bi pa malo ne bi igrali a sad sa 34 godine na leđima možda nema ni smisla da se vraća.

Avatar Stradun
Stradun
21:59 28.08.2023.

Budimo realni. Za slobodni pad hrvatske košarke krivci su Rađa i Vranković te izbornici koje su spomenuti birali i postavljali. Bogdanoviću svaka čast. Uvijek se borio srčano za HR. I bio bi osjetno pojačanje za ovu momčad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije