Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pred vratima raja

Bod iz Norveške gotovo sigurno osigurava prolazak

'koznjak_zvm_spo_081109'
'Photoshop'
13.11.2009.
u 14:50

Zabrinjava što zbog ozljede ramena u Varaždinu nije nastupila Andrea Penezić, ali u Norvešku će putovati.

Tjedan između utakmica Lige prvakinja protiv Viborga i Byasena, rukometašice Podravke Vegete iskoristile su za "odrađivanje" 9. kola domaćeg prvenstva. Na gostovanju u Varaždinu Koprivničanke su bez imalo problema svladale domaću Koku 24:44 (14:21).

Marta potvrdila talent

U rutinskoj pobjedi Zovkove ekipe istaknule su se Ivana Petković sa osam te dvije Maje, Kožnjak i Zebić, sa sedam postignutih pogodaka. U posljednje dvije europske utakmice neprobojna vratarka Ivana Jelčić nije ulazila u igru, ali zato je svoj talent potvrdila mlada Marta Žderić koja je skupila 18 obrana. Zanimljivu rolu s ukupno 10 pogodaka pružile su i koprivničke uzdanice Andrea Čović, Ivana Dragišić, Anita Poljak, Marijeta Vidak i Lea Vukojević.

Zabrinjava što u Varaždinu zbog ozljede desnog ramena nije nastupila Andrea Penezić, sa 32 pogotka najbolji strijelac Lige prvakinja, ali u Norvešku će zasigurno putovati i liječnička služba čini sve kako bi je osposobila za nedjeljnu utakmicu s Byasenom. Velika mogućnost postoji da u Norveškoj zaigra i Anita Gaće koja se oporavila od ozljede tetive.

Ako Koprivničanke na dalekom sjeveru izbjegnu poraz, gotovo sigurno će osigurati mjesto među prve dvije ekipe koje osiguravaju odlazak među osam najboljih u Europi. Nakon 3. kola Lige prvakinja Viborg i Podravka imaju po 4 boda, dok su Byasen i Leipzig, koji još mora gostovati u Koprivnici, upisali po jednu pobjedu.

Byasen težak protivnik

- Najidealnije bi bilo da uzmemo oba boda kako bi imale miran zimski odmor. Bit će to jako teška utakmica, posebno jer su Norvežanke pobijedile Leipzig i vjerojatno su i one sad malo hrabrije. Mi smo isto većeg samopouzdanja nakon Viborga, ali treba nastaviti s dobrim igrama, a ne se zadovoljiti tom pobjedom - izjavila je kapetanica Podravke Vegete Miranda Tatari, koja se polako vraća u formu nakon što je zbog ozljede koljena s parketa izbivala mjesec dana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije