Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA MARCU
Povratak na članak

Boban oštro prema Collini: Ne razumijem ga, mora svoj ego staviti na stranu

- Ne razumijem kako je to nekome moglo pasti na pamet, šokirao sam se kad sam to vidio na Svjetskom prvenstvu. Mi kao Uefa to nećemo podržati u našim natjecanjima, to je nenogometna odluka - istaknuo je bivši kapetan 'vatrenih'

Komentari 7

Avatar Bill Carson
Bill Carson
12:32 16.09.2023.

Mogu smanjiti utakmice na 70 minuta, ali da sat stane svaki put kada lopta nije u aktivnoj igri.

VL
PO
Poletarac101
14:19 16.09.2023.

E daj sagradi konačno taj stadion u Maksimur..Izmisli nešto i poduzmi ...Investori ,%.itd. ak se u današnje vrijeme ne može nekaj organizirat?Kad onda?Izmišljate svaki dan u Uefi i Fifici kak da uzmete lovu (pored milijardi koje već uzimate)daj malo Bratić poduzmi neš za Dinamo💪💙

VL
KU
Kujttim
17:31 16.09.2023.

Boban priča gluposti. Svaka momčad ima mogućnost 5 izmjena. Odugovlači se s izvođenjem kornera, auta, ukazivanje pomoći, ispucavanjem vratara, izvođenje prekršaja i slobodnih udaraca. Jedino što mi nije transparentno je ta sudačka nadoknada. Igrači su umorni. Pa neka trener rotira. Istina da je Collina, ekcentrik, ali jako dobro razumije taktiku odugovlačenja igre kada jedna momčad čuva rezultat. Collina jako dobro razumije valjanje po terenu, ukazivanje pomoći, taktičke izmjene, odugovlačenje kod ubacivanja auta,....i sve ostalo što je svima poznato.

VL
OK
okolokere
15:44 16.09.2023.

Uvijek "pametan", uvijek pretenciozan, nikad učinkovit za ovdašnji nogomet. Prodavao pomodnu priču o stadionu u Zagrebu a skupa s "igračima" slične vrste jedan od onih koji su direktno odgovorni za nogometnu infrastrukturu u Hrvatskoj. Da nije Mađarske i Orbana mi i dalje ne bismo imali ništa vrijedno od stadiona! Zemlja bez stadiona a on "veliki" meštar! Lovački rog...to je njegova bilanca!

VL
LE
let3
14:36 16.09.2023.

Sve je dobro rekao osim da je Collina bio jedan od najboljih sudaca, baš naprotiv. Sudac koji je uvijek u centru pažnje nikada ne može biti najbolji. Egoman i sociopat koji ovim prijedlogom da se golovi ne slave samo to i potvrđuje.

VL
KU
Kujttim
17:37 16.09.2023.

Zdravko Mamić je 20 godina bio vladar Dinama i HNS-a. Za to vrijeme Boban nije smio pisnuti. Nigdje ga nije bilo. I sada on nešto govori protiv Colline. Dakle, Zvone Boban u HNS-u ne može biti ni savjetnik u Dinamu, a sad će mijenjati pravila nogometne igre...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.