Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bob Brett: Čilić je prepun strasti i ima predispozicije za uspjeh

Marin Čilić
AFP
25.01.2010.
u 09:38

U četvrtfinalnom susretu protiv Andyja Roddicka, najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić imat će priliku izboriti plasman među posljednja četiri na Australian Openu.

O igri hrvatskog tenisača govorio je njegov trener Bob Brett koji se osvrnuo na pobjednički Čilićev niz i najavio susret protiv Amerikanca.

- Marin je postao agresivniji, jači, spremniji. Igranjem mečeva protiv najboljih tenisača svijeta može se mnogo toga naučiti, kaže Brett koji Čilića vodi već šest godina, a koji je svojedobno trenirao Gorana Ivaniševića, Marija Ančića i Borisa Beckera.

- Njegova je odlika ta što je uvijek spreman za promjenu onoga što nije dobro ili nadogradnju svoje igre. Shvaća ono što mu se govori i sluša moje gluposti. Sjajan je sportaš čija je želja biti najbolji, pa čini sve da u tome uspije. Ima strast.

Čilić je do četvrtfinala prvog Grand Slam teniskog turnira sezone stigao pobjedama protiv Fabricea Santoroa (7-5, 7-5, 6-3), Bernarda Tomica (6-7(6), 6-3, 4-6, 6-2, 6-4), Stanislasa Wawrinke (4-6, 6-4, 6-3, 6-3) i Juana Martina del Potra (5-7, 6-4, 7-5, 5-7,6-3).

S Roddickom je do sada igrao dva puta, a rezultat je 1-1.

Komentara 2

ZX
zark x
17:05 25.01.2010.

Ne zaboravit, danas i nas tim Bratstva i Jedinstva izlazi na teren. Podignit cu tri prsta.

ZX
zark x
16:46 25.01.2010.

Marin ce oderati Roddicka. kao na rostilju u Klisu. Jdva cekam da danas izgrizem i ono malo prstiju ca mi je ostalo. Steta da nije dobio Davidenka. Marin podredjuje svoju igru protivniku bolje nego iti jedan igrac na touru, mozdada osim Murraya. Murray je lukaviji od svih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije