Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se špiCa

Bliži se godišnjica posljednjeg pogotka Juniora Fernandesa

Dinamo slavlje (1)
Slavko Midzor, Goran Stanzl/PIXSELL
08.07.2013.
u 12:00

Od svih Dinamovih napadača najefikasniji u prošloj sezoni bio je Andrej Kramarić, a osuđen je na sjedenje na klupi

Hoćete li prvo lošu ili dobru vijest? Krenimo od dobre: Dinamo je i protiv Hajduka (kao i neki dan protiv Volina) stvorio barem četiri velike šanse. Loša? Umjesto da pregazi suparnika, ostao je na samo jednom pogotku, pa je protiv bijelih obraz spašavao na penale.

Još jednom potvrdila se stara boljka, Dinamo nema golgetera-killera, ono što je Mamić htio dobiti dovođenjem Eduarda...

Nije to ni Čop, još manje su to Soudani i Fernandes. Alžirac je u prošloj sezoni u portugalskom prvenstvu za Vitoriju postigao samo devet pogodaka, dok Juniorova statistika u Bayeru podsjeća na Calellovu. Čileanac je postigao samo jedan pogodak u 13 nastupa, protiv Carl Zeissa u Njemačkom kupu, 18. kolovoza 2012. Nadajmo se da u Dinamu neće obilježiti najnepopularniju obljetnicu za napadača – godinu dana bez gola.

Vjerojatno je Čileanac samo malo zahrđao u Leverkusenu pa mu treba vremena da proradi. Došao je sa sjajnim preporukama...

Od svih Dinamovih napadača najefikasniji u prošloj sezoni bio je Kramarić, no on je, već tradicionalno, kod Krune igrač za sudačku nadoknadu...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije