Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije trebao otići...
Povratak na članak

Bleacher: Modrić je u Engleskoj bio glavni, a sad je zaboravljen

"Jose Mourinho često kuka jer Modrić ne može konstantno igrati na visokom nivou, a navijači su izgubili strpljenje s njim"

Komentari 11

MA
marlboro69
13:04 05.03.2013.

sasvim realan komentar! o luki se pisu hvalospjevi nakon subotnje utakmice ne bi da je u najmanju ruku postigao oba gola! ne moze se usporediti njegova igra u englesnoj i spanjolskoj! u engleskoj je bio jedan od najboljih igraca lige dok je u spanjolskoj samo jedan od ... najzalosnije je sto nasi novinari ne pisu realne textove nego samo hvalospjeve o modicu i njegovoj igri...

VL
OB
-obrisani-
16:33 05.03.2013.

Luka je propustio pripreme i teske je bilo uklopiti se i osigurati mjesto u klubu sa tako kvalitetnim igracima. No Luka pokazuje konstantan napredak i smatram da ce ubrzo prerasti u ne zamjenljivog igraca. Vec za tekmu sa Srbijom biti ce u vrhunskoj formi

VL
AN
Andreeejjj
16:51 05.03.2013.

Lukica je dobar igrać ali za najbolje klubove nije, nažalost! Trebamo shvatiti to več jednom i zauvjek!

VL
AU
aufwiedersehen
18:02 05.03.2013.

ne igra Modrić uopće tako loše, pa u Tottenhamu se cijela igra vrtila oko njega, stalno su mu dodavali loptu svi, u Realu kada doda loptu beku, na krilo ili stoperu i otvori se očekujući da mu ovaj odigra nazad, jako često ne dobije loptu nazad. Real igra na duge lopte, sami kažu da im je cilj u najkraćem roku doći do protivničkog gola, i Modrić nema toliko loptu u nogama koliko u Tottenhamu, a baš da je toliko loš koliko se želi prikazati mislim da nije.

VL
Avatar patkovic
patkovic
18:11 05.03.2013.

nemože se reć ni da nisu spursi dobili dobru lovu ni da on nije imao prilika da se istakne ali jaka je konkurencija i mislim da je vršen na njega psih pritisak u svlačionici tj bio je donekle ignorisan i na terenu

VL
CA
carpediem
18:47 05.03.2013.

Ni prvu sezonu Luka se nije bas tako dobro pokazao u Tottenhemu pa je poslije postao jedan od vaznig igraca i Luka sad bolje igra nego sto je igrao na ljeto poslije EP polako bit ce Luka i u Spaniji sto je bio u Engleskoj.

VL
HR
hrvatin
19:16 05.03.2013.

U Engleskoj je igrao kao I u Hrvatskoj I Spanjolskoj,igrao je nikako.O njegovoj igri u Engleskoj govore rezultati I polozaj Tottenhama na ljestvici ove godine.Tottnham je bez njega u vrhu,igra bolje I skoro sve pobjedjuje.Tko ne vjeruje,neka mu pogleda statistiku u svim godinama provedenim u Engleskoj,losa je I za hrvatsku ligu.Tamo su ga lazno napuhavali placeni novinari da bi oni koji su ih placali postigli cilj,i postigli su ga.Prodali su Realu macka u vreci za puste milijune.Rezultat te prijevare je vidljiv.

VL
HR
hrvatin
19:23 05.03.2013.

Levy je prodao Modrica Realu za 40 milijuna eura.Neka novinari sada jasno pitaju Levyja da li bi ga kupio natrag za pola te svote,Tako bi imao I Modrica opet I 20 milijuna eura.Siguran sam da bi Levy sada odbio dati za njega I 5 milijuna a kamo li vise.Nitko nikada nikoga nije namagarcio kao Levy Reala.Vjerovatno I nece.Levy je za tu lovu kupio nekoliko igraca boljih od Modrica I sada ima pravi tim za englesku ligu.

VL
TO
tombston
19:24 05.03.2013.

na zalost svak napravi glupost svog zivota a modric ga je napravio svojom tvrdoglavoscu i prelaskom u real, levi mu je u totenhemu nudio ono sta nije dobio niko nikad u totenhemu a luka je to odbio i otisao u kraljevski klub i sad je umjesto kralja dvorska luda.

VL
RE
realanzg
22:02 05.03.2013.

prvo treba vremena da zabljesti ...ljudi to je real..svi su zvijezde ne samo on...drugo ..jebe se njemu za slavu nitko ju ne voli ..on voli igrat za real i to je to ....to mu je san..doci ce on na svoje ;)

VL
MA
makka76
23:48 05.03.2013.

ha ha , kakvi li su ididoti ispali nakon utakmice ovi iz Bleacher Reporta....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.