Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije trebao otići...

Bleacher: Modrić je u Engleskoj bio glavni, a sad je zaboravljen

Luka Modrić
NPH/Pixsell
05.03.2013.
u 12:33

"Jose Mourinho često kuka jer Modrić ne može konstantno igrati na visokom nivou, a navijači su izgubili strpljenje s njim"

Poznati američki portal Bleacher Report sastavio je listu od pet igrača koji su pogriješili što su napustili Premiership. Na popisu se, uz Michaela Owena, Jonathana Woodgatea, Alexandera Hleba i Dariusa Vassella, nalazi Luka Modrić.

"Četiri godine bio je jedan od glavnih igrača Premiershipa, ali nakon što je prešao u Real, što mu je trebala biti kruna karijere, on je postao zaboravljeni čovjek europskog nogometa. Najavljen je kao veliko pojačanje u Madridu, ali je započeo svega polovicu utakmica. Jose Mourinho često kuka jer Modrić ne može konstantno igrati na visokom nivou, a navijači su izgubili strpljenje s njim. Proglasili su ga najgorim pojačanjem", piše Bleacher o našem reprezentativcu.

 

 

Komentara 11

OB
-obrisani-
16:33 05.03.2013.

Luka je propustio pripreme i teske je bilo uklopiti se i osigurati mjesto u klubu sa tako kvalitetnim igracima. No Luka pokazuje konstantan napredak i smatram da ce ubrzo prerasti u ne zamjenljivog igraca. Vec za tekmu sa Srbijom biti ce u vrhunskoj formi

AN
Andreeejjj
16:51 05.03.2013.

Lukica je dobar igrać ali za najbolje klubove nije, nažalost! Trebamo shvatiti to več jednom i zauvjek!

MA
marlboro69
13:04 05.03.2013.

sasvim realan komentar! o luki se pisu hvalospjevi nakon subotnje utakmice ne bi da je u najmanju ruku postigao oba gola! ne moze se usporediti njegova igra u englesnoj i spanjolskoj! u engleskoj je bio jedan od najboljih igraca lige dok je u spanjolskoj samo jedan od ... najzalosnije je sto nasi novinari ne pisu realne textove nego samo hvalospjeve o modicu i njegovoj igri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije