Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USA Today predviđa

Blanki zlato u Londonu, dupini u finalu gube od Srba

'12.09.2011., Zagreb - Konferencija za novinare dan prije pocetka Memorijalnog turnira u atletici Hanzekovic. Blanka Vlasic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
23.09.2011.
u 18:32

Prema predviđanju USA Todaya, Hrvatska bi na OI u Londonu mogla osvojiti sedam medalja: dva zlata, četiri srebra i broncu

Ključne riječi

Komentara 5

DA
Dario--
19:16 23.09.2011.

To su samo pretpostavke i nagađanja po nekoj logici,iskreno nadam se i vjerujem da će Blanka uzeti zlato u Londonu!!Od srca želim košarkašicama plasman u London za to imaju priliku u dodatnim kvalifikacijama,nadam se da će i Perkovićka doći do medalje,možda i Filip Ude!Što se tiče vaterpolista,mogli bi i morali uzeti medalju,ali nemojte zaboraviti i potcjenjivati Talijane,ako na zadnja 2 takmičenja(EP 2010 i SP 2011) isti su osvajači medalja,onda svakako i Italija spada uz Srbiju i Hrvatsku kao najveći kandidat za zlato.Bez obzira što žabari nemaju zvijezde u ekipi poput nas,Srba,Crnogoraca i Mađara,opet od Ugara ne očekujem ništa veliko jer imaju najslabiju ekipu u zadnjih 20 godina,bez mladih zvijezda,isto tako ni od Crnogoraca ništa ne očekujem, bez Gojkovića i sad odnedavno bez Pere Porobića na klupi, to nije ona stara Crna Gora!

DA
Dario--
19:18 23.09.2011.

Što se tiče naših rukometaša od njih ne očekujem ništa ni na EP ni na Olimpijadi,ne možemo mi igrati bez obrane i \"bez golmana\",jer Alilović nije nikakav golman a nije puno bolji ni Šego,treba dati priliku Pešiću i Šunjiću koje Goluža ne zove!Balić mi izgleda zasićeno i razdražljivo,Lacković je daleko od prave forme i starog Lackovića,da ne spominjem smetala i štetočine tipa Kopljara i Valčića pa i Gojuna!Nemamo ni jaku vanjsku liniju a ni šuta iz nje,žalsono je da u reprezentaciji ne igra Rober Markotić,da se šikanira Bičanić,pa i mladi klinci tipa Sliškovića,Huđa,Marića uz već spomenute golmane Pešića i Šunjića.Od nekadašnjeg sjaja naše selakcije i prepoznatljive igre ostao je samo Vori i jako dobra krila Čupić,Zrnić i Štrlek!E da nadam se da će i rukometašice dohvatiti kvalifikacije za olimpijske igre sad na SP u Brazilu!!

JO
jolly
19:40 23.09.2011.

Šteta što je članak štur, pa neznamo za koga još predviđaju medalje. Pretpostavljam da misle na Perkovićku, sestre Zaninović i nekoga od strijelaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije