Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična forma

Blanc: Zlatana bi se trebalo smatrati kandidatom za Zlatnu loptu

'24.10.2012., Stadion Maksimir, Zagreb - Nogometna utakmica UEFA Lige prvaka, 3. kolo, GNK Dinamo - FC Paris Saint Germain. Zlatan Ibrahimovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'
10.11.2013.
u 12:06

- Treba vidjeti hoće li je osvojiti Messi, Ronaldo ili Ribery. Bilo bi mi drago kada bi i Zlatan bio pridodan tom uskom krugu kandidata

PSG je jučer na svom terenu pobijedio Nicu 3:1, a Zlatan Ibrahimović odigrao je još jednu maestralnu utakmicu. Postigao je hat-trick te s još nekoliko odličnih poteza potvrdio vrhunsku formu.

Trener Parižana Laurent Blanc izrazio je žaljenje što se Zlatana ne smatra ozbiljnijim kandidatom za Zlatnu loptu.

- Čudi me da Zlatana ne smatraju značajnim kandidatom za osvajanje Zlatne lopte, ali znate kako se te nagrade raspodjeljuju. Treba vidjeti hoće li je osvojiti Messi, Ronaldo ili Ribery. Bilo bi mi drago kada bi i Zlatan bio pridodan tom uskom krugu kandidata s obzirom na sve izvanredne golove koje je zabio ove godine. Ali, vidjet ćemo. Jedno je sigurno. Bez obzira na pobjednika, bit će to prekrasan izbor - rekao je Blanc. 

Komentara 3

Avatar comandante
comandante
12:51 10.11.2013.

Ibro je najbolji ove godine

Avatar babas
babas
13:19 10.11.2013.

Zlatanu je zabranjeno davati nagrade,zbog njegova balkanskog porijekla. Ipak je Zapadna Europa najvecim dijelom sovinisticka,to svaki gastarbajter osjeti na svojoj kozi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije