Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dukat Premijer liga

Bjelovar pred svojim navijačima ugošćuje EMC Split

RK Bjelovar
Damir Špehar
24.02.2010.
u 11:13

Na zahtjev gostiju o odgodi, rukometaši Bjelovara, večeras će na svom parketu u 19 sati odigrati utakmicu protiv pretposljednje plasirane ekipe EMC Splita, a koja se trebala igrati u subotu.

S obzirom na zadnji debakl na gostovanju protiv Dubrave, Bjelovarčanima su četiri dodatna dana za oporavak i uigravanje bila dobrodošla.

U klubu ističu da su poraz već zaboravili i ostavili daleko iza sebe te su u potpunosti usredotočeni na sljedećeg suparnika. Za domaćine nema drugog izbora izuzev pobjede, te su uz potporu sjajne publike uvjereni u pobjedu i nova dva boda koja bi im trebala osigurati pomak prema sredini ljestvice. Izuzev Pribanića, koji je još uvijek izvan pogona zbog ozljede, ostatak ekipe će biti spreman.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije