Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treća HNL istok

Bjelovar i dalje u vrhu, Križevci tonu sve niže

'pod 12. 10. 2009.Koprivnica nk koprivnica savladala mladost iz preloga s dva nula, koprivnica Photo: Josip Maljak/ Vecernji list  '
'josip maljak / vecernji list'
12.10.2009.
u 14:50

Poslije iznenađujuće osvojenog boda kod vodećeg Lipika, Koprivničanci su upisali i prvi trobod nakon crnog niza od čak pet utakmica bez pobjede.

Nogometaši Bjelovara zadovoljni su remijem (1:1) s Croatijom u Đakovu u devetom kolu Treće HNL istok.

Najpravedniji ishod
- Poveli smo pogotkom Drlje iz slobodnog udarca, ali pred kraj prvog dijela Vraniću je uknjižen autogol. S obzirom na tijek utakmice, zadovoljni smo osvojenim bodom, jer premda smo mogli pobijediti, isto tako je i domaćin imao šansu za slavlje, pa ishod držim pravednim. Posebno što je izboren na gostovanju kod bolje plasirane momčadi. Najbitnije je da samo održali priključak s vodećima jer nam najuspješnija momčad Lipika bježi samo pet bodova - ističe vratar Bjelovara Antonio Cvančić.

Križevački trećeligaš neočekivano je posrnuo na domaćem terenu protiv Slobode iz Varaždina. Gosti su pogocima Martana u 66. minuti i Frljužeca sedam minuta prije kraja susreta nanijeli prvi domaći poraz igračima Ivice Sertića. Izgleda da su odlazak nekoliko iskusnih igrača (Mustafa Menzil, Damir Biškup, Darko Perić...) proteklih tjedana iz Križevaca te preorijentacija klupske uprave na mlade igrače ipak jako utjecali na rezultat jer ovo je purgerima već treći poraz zaredom, a ukupno šesti u devet utakmica.

Neiskorištene prilike
- Dosta dobro ušli smo u utakmicu, kontrolirali igru i stvarali šanse, no na žalost, nismo ih iskoristili, dok Varaždinci svoje jesu. Trenutačno je u kadru momčadi dosta mladih igrača, koji se još nisu susretali s tom jačinom natjecanja, i to ponajviše na mjestima prema naprijed, pa se često događa da ne iskoriste idealne prilike za gol - rekao je Matija Kuhar, stoper Križevaca, koji se trenutačno nalaze na 15. mjestu s devet bodova, jednim više od Koprivnice koja je crni niz od pet utakmica bez pobjede zaustavila domaćom pobjedom protiv Mladosti iz Preloga. Strijelci za Koprivnicu bili su Matijašec i Jagić.

- Utakmica je bila vrlo zahtjevna, no od prve minute smo ih napali i nismo im dozvolili da nam ozbiljnije priprijete. Sada smo u malo lakšoj poziciji, a kada bi u idućem kolu kod posljednjeg Grafičar Vodovoda upisali pobjedu, potpuno bi se primaknuli sredini tablice - izjavio je kapetan Koprivnice Zoran Ogrizović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije