Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nekorektan potez

Bjelorusi napali Červara, on se brani: Bilo je u žaru borbe

Lino Červar
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/24
19.01.2018.
u 11:13

Snimka je pokazala da je Červar povukao Karvatskog, i to u trenucima kad se susret odlučivao.

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar na sebe je navukao bijes bjeloruskih igrača i navijača. Naime, pred sam kraj utakmice Lino je tijekom napada Bjelorusije povukao jednog igrača koji je trčao uz aut-liniju, što naši protivnici smatraju prilično nekorektnim.

Snimka je pokazala de je Červar povukao Karvatskog, i to u trenucima kad se susret odlučivao. Naši su se na kraju uspjeli obraniti i nakon toga zabiti za konačnih 25:23.

Červar se poslije utakmice pokušao opravdati.

– Ma nema tu nikakve namjere. Ja imam običaj po trenerskoj liniji hodati lijevo-desno i hodajući tako došlo je do malog sudara s bjeloruskim igračem. Sve je to u žaru borbe – rekao je izbornik poslije utakmice.

Hrvatska sljedeću utakmicu igra u subotu protiv Norveške, a svi se nadamo da će kaubojima ovoga puta Arena biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

Lino Červar
1/15

Komentara 27

ČP
čovjek-puding
11:31 19.01.2018.

Ljudi, samo zamislimo da je trener Bjelorusije tako povukao Cindrića u našem odlučujućem napadu. Bismo li tada rekli da je to sudar i u žaru borbe?

WC
wolf_cro
12:19 19.01.2018.

Neke boli desetka razlike i danas pa to vidimo po komentarima.

Avatar Oneill
Oneill
12:00 19.01.2018.

Nije nekorektno pišete budalaštine kakvo ponašanje nemogu vjerovati ludilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije