Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raščistio nagađanja

Bjelica: 'Razgovarao sam s Petkovićem, no nije bilo pregovora. Ovo u turskim medijima nije istina'

Brdo kod Kranja: Mislav Oršić odradio trening s Trabzonsporom Nenada Bjelice
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
04.07.2023.
u 21:22

"Ne vjerujem da mi možemo ići na neke brojeve koje Dinamo očekuje za Brunu, ali vrijeme će pokazati", rekao je Nenad Bjelica pa komentirao dolazak Mislava Oršića u Trabzonspor, odnose s Dinamom i stanje u hrvatskom nogometu

U slovenskom Brdu na Kranju, gdje se Dinamo priprema za iduću sezonu isto čini i momčad Trabzonspora pod vodstvom Nenada Bjelice. Bivši trener Dinama govorio je o svojim planovima u Turskoj kao i o novim igračima te potencijalnim pojačanjima koje bi želio dovesti kako bi njegov klub ponovo zasjeo na vrh turske ljestvice (ligu su osvojili u sezoni 2021./2022.).

"Cilj je biti među najboljima. Postoje klubovi u Istanbulu, Fenerbahče, Galatasaray i Bešiktaš, koji su veći i financijski moćniji. Trabzonspor je najveći klub izvan Istanbula. Želi ponovno izboriti Europu", rekao je Bjelica za Dnevnik Nove TV.

GALERIJA Pripreme Trabzonspora u Brdu kod Kranja

Brdo kod Kranja: Mislav Oršić odradio trening s Trabzonsporom Nenada Bjelice
1/10

Prošloga tjedna je u Bjeličin klub stigao i Mislav Oršić, bivši hrvatski reprezentativac s kojim je već izvrsno surađivao u Dinamo, a nakon loše epizode u Southamptonu koji je ispao iz prve engleske lige, pokušat će svoju karijeru oživjeti na turskim travnjacima.

"Mislim da je Trabzonspor mjesto gdje se može vratiti. Jako smo dobro surađivali dvije godine u Dinamu. On je vrsni igrač, legenda Dinama i drago mi je da smo ga mogli dovesti. Trabzonspor puno očekuje od njega, ali je i pravi klub za vratiti ga tamo gdje mu je u hrvatskom i svjetskom nogometu mjestu", rekao je o svome pojačanju.

VEZANI ČLANCI:

"Već pri dolasku mi je ta ideja prošla kroz glavu jer sam znao da ne želi ostati u Southamptonu. Nekako mi je izgledalo u početku kao nemoguća misija, budući da je Southampton imao velika potraživanja. Malo po malo, u nekim trenucima je to bilo neizvedivo, ali uspjeli smo na kraju", ispričao je Bjelica.

Dotaknuo se i spominjanih ponuda za Brunu Petkovića. "Ovo sve što pišu turski mediji, a naši prenose, nema ni jedan posto istine. Nije bilo nikakvog kontakta. Vidjet ćemo što će nam donijeti ovi dani. Ne vjerujem da mi možemo ići na neke brojeve koje Dinamo očekuje za Brunu, ali vrijeme će pokazati. Imamo puno opcija za napadačku poziciju, jedna je Bruno. Razgovarali smo nas dvojica usput o tome, pitao sam ga vidi li to kao opciju, ali nikakvih pregovora nije bilo", rekao je Bjelica.

VEZANI ČLANCI:

Dao je i nekoliko kratkih komentara o trenutnoj situaciji u hrvatskom nogometu. "Najveće su Hajdukove šanse da napadne Dinamo. Što se tiče Dinama, uvelike će utjecati eventualni odlazak ili ostanak Livakovića i Petkovića. To su stožerni igrači posljednjih pet godina. Već je puno Dinamo izgubio odlaskom Oršića i Ademija, ako odu ta dva igrača mislim da će puno igrački i liderski izgubiti. Ukoliko se Hajduk dobro pojača s tri-četiri igrača, mislim da mogu biti konkurent Dinamo", zaključio je.

"Ja s bivšim klubom imam korektne odnose. Ja sam s igračima uvijek bio u sjajnim odnosima pa i s puno ljudi u klubu. Prije nekoliko mjeseci sam bio i kontaktiran od strane Dinama kao eventualni trener, ali Dinamo se tada odlučio za Igora Bišćana", kazao je o trenutnim odnosima sa svojim bivšim klubom.

VIDEO Bišćan: Teško je zamisliti da ćemo morati bez Ivanušeca i Livakovića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije