Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER OSIJEKA

Bjelica opet progovorio o Mamiću: 'Izgleda da živimo u diktaturi'

Nenad Bjelica
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
23.09.2020.
u 20:48

- Ja sam rekao svoje...Imam jako puno prijatelja u Dinamu ako smijem išta reći o Dinamu, ako mi je dozvoljeno

Nenad Bjelica predstavio je novo pojačanje Osijeka, jednog od najboljih nogometaša poljske lige Damjana Bohara. Slovenskog reprezentativca kontaktirao je i prije nego što je službeno ustoličen za trenera u Gradskom vrtu.

- Moj interes za Boharom traje dugo vremena. Još kada se tek počelo spekulirati da bi mogao preuzeti Osijek nazvao sam ga, čak mu nisam ni spomenuo klub, samo sam mu rekao da očekuje moj poziv - kazao je menadžer Osijeka koji je odmah na promociji visoko podigao letvicu za svoje pojačanje.

- Bohar nam može garantirati 10-15 golova po sezoni.

Pregovori oko transfera krilnog napadača su brzo zgotovljeni, ali se njegova realizacija neplanirano oduljila zbog čega je Osijek zaprijetio da će se povući iz posla. Pomoglo je i što je Bohar bio zagrijan za transfer.

- Trener je bio prvi razlog zašto sam prihvatio ponudu Osijeka. Kada trener kao što je Nenad Bjelica iznese planove koje klub ima onda je teško reći ne - kazao je Slovenac.

Bjelica, pak, nije mogao proći bez odgovora na pitanje oko citata kojeg je objavio na Instagramu "Dok se gori bave boljima, bolji se bave sobom. Zato su i bolji", a koji je uslijedio nakon tvrdnje Zorana Mamića da trener Osijeka pokušava destabilizirati Dinamo.

- Ja sam rekao svoje...Imam jako puno prijatelja u Dinamu ako smijem išta reći o Dinamu, ako mi je dozvoljeno. Izgleda da živimo u diktaturi pa se smije reći samo ono što netko misli da se smije reći. Objava je poučna za svakog čovjeka ne za nekog određenog. Gledam svoja posla i u ovom slučaju samo Osijek. Ne obraćam pažnju na druge. Pokušavam sebe i svoje igrače poboljšati svakodnevno. Ako ja budem bolji i moji će igrači biti bolji, ako oni budu bolji i Osijek će biti bolji, navijači zadovoljniji i imat ćemo idilu ovdje.

Ključne riječi

Komentara 6

MA
Marsijanac
16:39 24.09.2020.

Pa Bjelica je kostao Dinamo barem 50 milijuna eura, i to je uspio napraviti u 3 minute... I kad je cijeli svijet snizivao place zbog korone, on je izigravao tu nekog pametnjakovica.

KA
kaptol
21:40 23.09.2020.

Bjelicu cjenim kao trenera i volio bi da se dokaze u Osijeku kao i Dinamu i jos bolje samo da braci Mamicima dokaze daje im on zaradio milione

CO
coky
08:04 24.09.2020.

Osim prepucavanja Zokija i Plenkija, sad imamo i ovo drugo...koje će prvo završiti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije