Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITANCI PIŠU

Bjelica naveden među glavnim kandidatima za preuzimanje škotskog velikana

Ante Čačić i Nenad Bjelica pozdravili su se prije početka utakmice
Luka Stanzl/PIXSELL
11.10.2023.
u 17:42

Početkom mjeseca Glasgow Rangersi su otpustili Michaela Beala i sada su u potrazi za trajnom i adekvatnom zamjenom. Uz Nenada Bjelicu spominju se i Australac Kevin Muscat te Belgijac Philippe Clement

Bivši trener Dinama i Osijeka, Nenad Bjelica (52) , od subote je i bivši trener Trabzonspora. Nakon svega pet i pol mjeseci te 16 utakmica (tijekom čega je upisao osam pobjeda i osam poraza), Bjelica i turski klub dogovaraju model raskida ugovora. Nakon tih odgovora  odluka o raskidu ugovora trebala bi biti i službeno biti objavljena.

Prema pisanju turskih medija, pregovori ne teku glatko. Navode kako je Bjelica najprije zatražio isplatu cijelog ugovora prema kojem mu klub treba godišnje isplatiti 1,6 milijuna eura do lipnja 2025. godine. Uz to je tražio punu isplatu otpremnine za sve članove svoga stožera. Prema pisanju turskog Habera, Bjelica bi na kraju trebao dobiti između 1,5 i 1,6 milijuna eura odštete.

GALERIJA Hajduk i Livaja nemoćni, Sopićeva Rijeka hit je prvenstva i sada veći favorit za naslov od Splićana

Ante Čačić i Nenad Bjelica pozdravili su se prije početka utakmice
1/65

Dok pregovori traju, Bjelica je prema pisanju britanskih medija već postao kandidat za novi posao. Kako navodi TEAMtalk, hrvatski trener postao je opcija za preuzimanje škotskih Rangersa. Početkom mjeseca klub je otpustio Michaela Beala i sada su u potrazi za trajnom i adekvatnom zamjenom.

VEZANI ČLANCI:

Na klupi Rangersa trenutno je Steven Davis, no on nije dugoročno rješenje. Kao glavne kandidate Britanci još navode Australca Kevina Muscata i Belgijca Philippea Clementa. Škotskom velikanu prijeko je potrebno buđenje nakon što su u prošloj sezoni drugi puta za redom ostali iza Celtica, a u Ligi prvaka ispali u grupnoj fazi.

VIDEO Brekalo priznao: Bilo mi je teško pratiti Svjetsko prvenstvo. Radio sam naporno da bi se vratio

Komentara 6

Avatar Stradun
Stradun
21:20 11.10.2023.

Dotičnik je genijalac. Uvijek dobije otkaz i otpremninu.

Avatar barba_arba
barba_arba
20:04 11.10.2023.

Ako Bjelica preuzme kormilo Rangersa- onda je Jurčić na klupi Bayerna

Avatar mrIvan
mrIvan
22:46 11.10.2023.

Pa već su Rangersi dosta pali nakon Gerrarda - zašto ne bi još?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije