Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERAS OD 20.30
Povratak na članak

Bizarna situacija: Hrvatskoj odgovara poraz od Njemačke, evo gdje gledati utakmicu

Večeras (20.30 sati) igramo protiv domaćina Njemačke kojoj treba pobjeda za polufinale. Bizarna je situacija da nam poraz odgovara, jer bismo tako odmah ušli u kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu,

Komentari 5

DM
drazen.muhvic
09:43 24.01.2024.

Majstore, kažeš liga nam loša, igrači nepripremljeni. Pa ajde budi čovjek, budi heroj, vrati se u našu ligu, budi trener za male novce i nauči te domaće dečke nešto, nabij im kondiciju, a ne glumataj velikog trenera jer to nisi i nikada nećeš biti. Ti si samo dobar uvlakač i licemjer. Kakav stav prema svojoj umišljenoj veličini očekuješ od svih tih klinaca i ljudi koji treniraju koliko stignu (uz školu ili posao) i igraju tekme za sok i sendvič, a većinom troše svoje automobile i gorivo na gostovanjima. Toliko omalovažavanja naše rukometne baze još od nijednog našeg trenera (u ovom slučaju trenerčića) još nisam doživio...

VL
ĆA
ĆanotaKrljo
11:06 24.01.2024.

glupo mi je sad prihvatiti takav razlog ( fizička nepripremljenost ) ... mnogo bolji izgovor su pronašli akteri koji su sve pogubil u Egiptu na svjetskom prvenstvu prije par let - oni su se branili situaciom , da nusu imalisu imali internet u hotelu i uspjeli nas stim utješiti ... a ovo 🤔

VL
Avatar Svračak
Svračak
11:46 24.01.2024.

Na kraju on utvrdi kako igrači nemaju kondicije. Nije se niti na jednoj utakmici vidjelo da njemu baš smeta što mi gubimo. Tipa treba maknuti dok još ima vremena.

VL
LF
Luci_fer
07:07 25.01.2024.

Grozna, bezobzirna izjava. Sve dosadašnje izjave su mu bile kao pozitivne, a lelujave bez obzira na ishod. Netko se mora jako truditi žmiriti na ovo da bi ga ostavio za izbornika. Neka igrači sazrijevaju, ali bez ovakvog izbornika kojemu je njihovo sazrijevanje samo alibi za što duži ostanak na klupi izbornika.

VL
TR
Trbonja7272
10:16 24.01.2024.

Što se Perkovca tiče izjava o ligi skoro da ne zaslužuje komentar. Daleko više me interesira hoće li repka pokazati barem trunku volje da pobijedi Njemačku, koja je objektivno favorit, ili će izgubiti bez "ispaljenog metka" kako bi osigurala kvalifikacije.. Osobno bi mi draže bilo da pobijede Njemačku pa makar im se dogodilo da izvise.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.