Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda

Bivši vodoinstalater postao uspješan poslovni čovjek! Ima carstvo vrijedno milijardu dolara

Conor McGregor
Foto: PA/Pixsell
1/6
14.06.2020.
u 19:13

Engleski mediji tvrde kako je McGregor prodajom viskija izgradio pravo carstvo. Njegov viski 'Proper 12' očito se sjajno prodaje, a procjenjuje se da je na tome dosad zaradio milijardu dolara

Conor McGregor nedavno je objavio kako se povlači i više neće ući u oktogon. No mnogi tvrdi kako je to još samo jedan marketinški trik poznatog irskog MMA borca.

U svojoj objavi McGregor je istaknuo kako u tome više ne nalazi motiv, jer mu borbe ništa novo neće donijeti. Šef UFC-a Dana White otkrio je pravi razlog McGregorove odluke.

>> Pogledajte susret Stipe iočića i Conora McGregora

- Njegov viski se prodaje fenomenalno. U posljednje vrijeme ruši rekorde i nema potrebe da novac zarađuje borbama - kaže Dana White.

Engleski mediji tvrde kako je McGregor prodajom viskija izgradio pravo carstvo. Njegov viski 'Proper 12' očito se sjajno prodaje, a procjenjuje se da je na tome dosad zaradio milijardu dolara.

Zbog pristupačne cijene i dobrog marketinga prodaja viskija ide odlično. Viski 'Proper 12' prodaje se od 2018. i u prvih šest mjeseci prodano je dva i pol milijuna boca.

Njegovo poslovno carstvo je ogromno, pa ne čudi njegova odluka. No svi ga predobro poznaju i stigne li mu neka primamljiva ponuka za borbu, teško da će je odbiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Proper Blitz, make sure and chop your oranges 🍊 @properwhiskey #Tasty

Objavu dijeli Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Zanimljivo. borbe u UFC-ovoj organizaciji donijele su mu zaradu od tek dva milijuna dolara, a od boksačkog meča protiv Floyda Mayweathera zaradio je 80 milijuna dolara!

Irska legenda počeo je kao vodoinstalater i maštao o slavi u svijetu slobodne borbe.

Svoje snove je ispunio i postao je jedan od najpopularnijih boraca. A osim što je sjajan borac, veliki je brbljavac, te zna odlično prodati priču.

Zato i ne čudi da je od vodoinstalatera postao uspješan poslovni čovjek.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
19:55 15.06.2020.

I crocop ce uc u biznis s kolegama iz SDP , proizvodit ce vazelin , sampon za kucne ljubimce , veganske kolacice i cepove za s....ak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije