Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO U RUMUNJSKU

Bivši trener 'plavih' i 'bijelih' preuzeo drugi Dinamo u svojoj karijeri

U zaostalom 9. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
01.12.2023.
u 23:25

Željko Kopić je zagrebački Dinamo vodio od prosinca 2021. do travnja 2022. godine, a na Poljudu je bio od studenog 2017. do rujna 2018. godine. Dinamo iz Bukurešta bit će mu treći inozemni angažman u kraijeri nakon ciparskog Pafosa i Boteva iz Plovdiva

Hrvatski trener Željko Kopić preuzeo je klupu Dinama iz Bukurešta, kluba koji je čak 18 puta bio prvak Rumunjske. Dosadašnji trener, Ovidiu Burca, podnio je ostavku zbog loših rezultata.

Bivši trener zagrebačkog Dinama i Hajduka dolazi u klub koji nakon 17 kola zauzima pretposljednje mjesto ljestvice tamošnjeg prvenstva sa svega 10 bodova.

VEZANI ČLANCI:

Moguće je da će Kopićev debi biti u ponedjeljak protiv Sepsija. Ovo mu je ujedino treći inozemni angažman u kraijeri. Do sada je vodio još ciparski Pafos od 2018. do 2019. godine. U bugarskom Botevu iz Plovdiva bio je 2022. godine.

VIDEO Jakirović je potjerao igrača Dinama: 'Pola njih razbija svlačionicu, a on u boksericama telefonira'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije