Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆI PROTIVNICI

Bivši trener Dinama: Uh, kako bi bilo lijepo da Hrvatska protiv Srbije igra polufinale SP-a

Branko Ivanković
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
07.04.2022.
u 10:06

– Uh, kako bi to bilo lijepo. Vjerujte mi na riječ, nije nerealno. Stojković i Dalić imaju koncentraciju kvalitete u svojim reprezentacijama, što im jamči da u Kataru mogu dogurati jako daleko. Vidimo se u polufinalu, pa kom opanci, kom obojci – rekao je Ivanković.

Branko Ivanković, izbornik Omana i nekadašnji trener zagrebačkog Dinama, prokomentirao je ždrijeb skupina za Svjetsko prvenstvo koji je Hrvatskoj donio Belgiju, Kanadu i Maroko.

Hrvatska je moja reprezentacija, ali me zanimalo i kako će proći Katar, Iran, Srbija... Sve skupine podjednako su teške i neizvjesne. Hrvatska je službeni viceprvak svijeta i sve osim plasmana u drugi krug bio bi promašaj. Nitko ne pomišlja na ispadanje nakon grupne faze prvenstva. Jasno je da će s Belgijom biti glavni favorit za jedno od prva dva mjesta. Dodatno je zadovoljstvo činjenica da će u našoj grupi biti još aktera s ovih prostora. Na golu Kanade je Milan Borjan. Na klupi Maroka Vahid Halilhodžić. Lijepo je vidjeti naše ljude kao protivnika na terenu. Prijateljstvo je jedna priča, a sportsko rivalstvo sasvim druga – rekao je Ivanković za Mondo.

Hrvatska bi se sa Srbijom mogla sastati u polufinalu SP-a.

– Uh, kako bi to bilo lijepo. Vjerujte mi na riječ, nije nerealno. Stojković i Dalić imaju koncentraciju kvalitete u svojim reprezentacijama, što im jamči da u Kataru mogu dogurati jako daleko. Vidimo se u polufinalu, pa kom opanci, kom obojci.

Ivanković se osvrnuo i na zdravstveno stanje Ćire Blaževića.

– Nažalost, situacija nije onakva kakvu bismo svi željeli i željeli. Vjerojatno znate da Ćiro ima problem s tumorom koji je metastazirao, zadnje informacije koje imam govore da jako teško podnosi kemoterapiju. Ne gubim nadu, čvrsto vjerujem da će njegova snažna volja i njegov nepopravljivi optimizam pobijediti opaku bolest. Ne treba zaboraviti da ima 87 godina. To su dobre godine i za zdravu osobu.

>> Pogledajte i ždrijeb Hrvatske na SP-u

Komentara 6

Avatar Mudlin
Mudlin
12:58 07.04.2022.

Nemre Jovanković bez svojih trofaznjaka?

TT
tik tak
12:07 07.04.2022.

Sad vidimo snagu njihovih medija u Hrvatskoj...Kako sad se godinama nisu plasirali na prvenstvo a sad ih već uspoređujete s Hrvatskom...?

TT
tik tak
12:01 07.04.2022.

Nevjerojatno koje kukavice od Dalića pa do Ivankovića......Pa zašto se mi bojimo Srbije...? Što su to oni dosad napravili pa ih mi toliko respektiramo...Pitajte Ćiru on će im na samrti ....sve po spisku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije