Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO POZIV

Bivši Modrićev suigrač završava karijeru i postaje svećenik: Bog priča sa mnom

Heurelho Gomes
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
16.03.2019.
u 14:48

Spreman sam za to. Dobio sam Božji poziv da budem svećenik i mislim da ću biti svećenik. Želim završiti aktualnu sezonu i razmisliti dobro o tome, kao i popričati sa svojom obitelji - rekao je

Heurelho Gomes brazilski je vratar koji trenutno brani za engleski Watford. Brazilac tvrdi da je dobio poziv od Boga i da će otići u svećenike. 

- U posljednjih nekoliko godina ovo se 'kuhalo' u meni sve više i više. U posljednje dvije godine Bog je počeo pričati sa mnom i rekao mi je: 'Želim da mi služiš na ovaj način - kazao je Gomes.

- Spreman sam za to. Dobio sam Božji poziv da budem svećenik i mislim da ću biti svećenik. Želim završiti aktualnu sezonu i razmisliti dobro o tome, kao i popričati sa svojom obitelji. Oni već znaju to, a imam i planove za ostanak u nogometu nakon završetka karijere - dodao je. 

Ostvario je Gomes sjajnu karijeru u nizozemskom PSV-u, a branio je i u Tottenhamu gdje je bio suigrač našim igračima: Luki Modriću, Vedranu Ćorluki, Niki Kranjčaru i Stipi Pletikosi

>> Pogledajte tko su najplaćeniji nogometaši svijeta

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
20:31 16.03.2019.

Kovačić je bio ministrant pa nek njega Bog pozove a mi ćemo čuvat Izabel 😂

CR
Crocirih
15:09 16.03.2019.

Da, da.. Sigurno..

DU
Deleted user
16:15 16.03.2019.

Malo povećana doza narkotika. Poslije roznih slonova obično se dobije božiji poziv ili se ukaže jedan od svetaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije