Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika promjena

Bivši menadžer Lennoxa Lewisa objavio da postaje žena!

Frank Maloney
Fight Site
11.08.2014.
u 16:46

"Rođen sam u pogrešnom tijelu i oduvijek sam znao da sam žena. Ne mogu živjeti u sjeni. Ne mogu se skrivati i zato sam želio izaći u javnost."

Jedan od najpoznatijih i najvećih engleskih boksačkih menadžera i promotora iznenadio je britansku i svjetsku javnost kad je objavio da postaje žena, piše Fight Site.

Frank Maloney je tijekom niza godina bio menadžer brojnim boksačkim zvijezdama među kojima je i Lennox Lewis. Osim što je bio uspješan u boksačkom svijetu Maloney je gradio i političku karijeru tijekom koje je zna kritizirati gayeve. Prilikom jedne političke kampanje je čak izjavio da ne želi voditi kampanju u okruženju osoba homoseksualne orijentacije te da one vrlo malo doprinose društvu. Iz njegovih se izjava jasno dalo zaključiti kakvo ima mišljenje o gay osobama pa je zbog toga njegova objava da postaje žena još više iznenadila javnost.

"Rođen sam u pogrešnom tijelu i oduvijek sam znao da sam žena. Ne mogu živjeti u sjeni. Ne mogu se skrivati i zato sam želio izaći u javnost.", izjavio je Maloney kojem je sad ime Kellie.

Maloney je dok je bio Frank dva puta bio braku te ima tri kćeri.

Komentara 1

DI
dinamojavolim
18:58 11.08.2014.

evo jedan pravi sportski prilog:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije