Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA NA POMOLU

Bivši izbornik Hrvatske preuzima Liverpool? Priča je vrlo ozbiljna, njegovi agenti viđeni u Engleskoj

Carabao Cup Final Package
Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
14.04.2024.
u 12:56

Iako je dosad najizgledniji kandidat bio portugalski stručnjak Ruben Amorim iz lisabonskog Sportinga, on je u više navrata opovrgnuo priče da je razgovarao s predstavnicima Liverpoola

Niko Kovač na klupi Liverpoola?! Nije nemoguće, štoviše, o tome ove nedjelje piše vrlo tiražni britanski Daily Mail. Bivši hrvatski izbornik i donedavni trener njemačkog bundesligaša Wolfsburga prometnuo se u jednog od glavnih, ako ne i glavnog kandidata za preuzimanje klupe europskog velikana. Poznato je da će na kraju tekuće sezone trenersko mjesto napustiti dugogodišnji strateg redsa, Jürgen Klopp, a Kovač bi tako mogao doći na njegovo mjesto.

Nekadašnji izbornik vatrenih nedavno je vodio minhenski Bayern i Monaco, a od prije nekoliko tjedana slobodan je na tržištu nakon otkaza kojeg je dobio u Wolfsburgu. U Liverpoolu još uvijek nisu napravili neke konkretne poteze, ali jasno je da kandidata ima i previše. Klupa na Anfieldu je itekako primamljiva svima, a uprava kluba morat će pažljivo izabrati Kloppova nasljednika.

Iako je dosad najizgledniji kandidat bio portugalski stručnjak Ruben Amorim iz lisabonskog Sportinga, on je u više navrata opovrgnuo priče da je razgovarao s predstavnicima Liverpoola o mogućem angažmanu. Pojavilo se tako i ime Nike Kovača, čiji su agenti već bili u Londonu, prema napisima Daily Maila. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije