Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britanci oštri

Bivši Bornin trener Miles Mclagan: Đoković nije pri sebi

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
19.11.2016.
u 07:10

Đoković je frustriran, u drugom dijelu sezone nije svoj. Bio sam šokiran onime što sam vidio. Zasigurno nije pri sebi - kaže Miles Mclagan

Ponašanje Novaka Đokovića na Mastersu u Londonu, a pogotovo u dvoboju s Austrijancem Thiemom (napucao je lopticu u gledalište), kao i njegovi verbalni sukobi s novinarima, naišli su na široku osudu među Britancima.

– Da je nekoga pogodio, bio bi automatski diskvalificiran. Trebao se ispričati, a ne relativizirati stvari – kaže Tim Henman.

Bivši trener Borne Ćorića, Miles Mclagan, bio je još oštriji:

– Đoković je frustriran, u drugom dijelu sezone nije svoj. Bio sam šokiran onime što sam vidio. Zasigurno nije pri sebi.

Đoković je ušao u polufinale pobijedivši u 3. kolu Goffina sa 6:1, 6:2, a dalje ide i Raonić koji je svladao Thiema sa 7:6 (5), 6:3.

Komentara 10

PO
PowerPoint
10:29 19.11.2016.

Nemam namjere braniti Djokovića, ali ti Britanci su stvarno smeće kakvo se rijetko viđa. U redu im je kad njihov Murray cijeli meč, svaki meč, psuje najvulgarnije stvari, svađa se s trenirima, non stop prigovara sucu, a kad netko drugi bude, odmah je bolestan.

DU
Deleted user
11:41 19.11.2016.

Murray nije manje frustriran nego Đoković, iako publika, mediji i ostali Britanci svim mogucim i nemogucim sredstvima pokusavaju Đokovića zaustaviti.

UN
unbekant
07:31 19.11.2016.

Britanci su u panici,i poludjeli svi u drzavi,jer Murray dobiva Djokovica u zavrsnom finalu,a izhod se unapred zna,pa Djokivic je to vec u sjecnju isplaniro,jer je on pametniji od svi britanca skupa,pokusavajuga na sve nacine destabilizirati,ali uzalud,ostadose jos jednom bez te titule ili trofeja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije