Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspametila fanove

Bivša žena nekadašnjeg igrača Juvea i Ronaldova priležnica pozirala gola

Nikoleta Lozanova
Foto: Instagram
1/5
13.06.2017.
u 21:04

Nikoleta Lozanova oduševila je obožavatelje novom 'vrućom' fotografijom.

Bugarska manekenka Nikoleta Lozanova svako malo raspameti svoje obožavatelje atraktivnim fotografijama na Instagramu ili pikanterijama iz privatnog života.

Tako je bilo i dok je bila u braku s Valerijem Božinovim, nekadašnjim igračem Juventusa, Manchester Cityja, Fiorentine i Partizana, zatim dok se govorilo o romansi sa Cristianom Ronaldom, a navodno je imala i romansu s tenisačem Grigorom Dimitrovim dok je on bio u vezi s Marijom Šarapovom što je dovelo do njihova prekida.

Nikoleta je podigla prašinu i posljednjih dana nakon što je objavila 'vruću' fotografiju na kojoj pozira potpuno gola pored bazena.

 

Looking good is the best revenge...💋

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova)

 

 

Бижутата на @sponsorboutique , за тези които се чувстват и изглеждат различно!!! ❤️

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova)

Komentara 15

KA
Kameni
10:51 14.06.2017.

Koja Ganci, roma babooooo. Takve peljese bankomate po Zagrebu.

DI
Diesel
21:37 13.06.2017.

Dzaba sve, ne mozes se oteti, jaca je od zivota. Nisu slucajno MI6 slali svoje agente na specijalne kurseve pod nazivom "Kako se oteti preljepoj Ruskinji".

Avatar nekakav
nekakav
08:11 14.06.2017.

ajd čistunci jedni, ne bi je malo pomirisali? čudno, ispada da ste svi jako čisti, moralni, čestiti ljudi. nikad nikog ne prevarite, prema svima pošteni, uz to jako lijepo izgledate, imate svi dobre poslove, tj. samostalni ste poduzetnici. ej, ovo je nogomet, milijuni su u pitanju, godišnje zarade. ljudi pokušavaju zaraditi na razne načine. jedna od njih je i ovo, ne treba osuđivati, al niti podcjenjivati. mogla je ženska za život zarađivati sjedeći 10 sati dnevno za šivaćom mašinom, i za to dobiti 200 eura. osim avanture sa šefom skladišta, ne bi ništa imala od života. ovako, eto, ima u ruci času sa pićem koje vrijedi 100 eura, dok vi majku spominjete gazdi kafića kad vidite da je piva 15 kuna....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije