Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Bišćan nakon derbija: Upozorio sam igrače na ovog suca i da bi moglo biti problema

Osijek - Rijeka
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
15.05.2019.
u 22:56

U nastavku je Osijek brzo iskoristio igrača više, već u 48. Marić je zabio svoj drugi pogodak na utakmici i 18. ovosezonski kojim je opet preuzeo čelo na ljestvici najboljih strijelaca Prve HNL

Osijek je u Gradskom vrtu pobijedio Rijeku 2:1 (1:1) i u iduća dva kola dovoljan mu je još sam bod da i matematički potvrdi nastup u Europi. 

Krenulo je, međutim, loše po domaćine. Rijeka je povela u 11. minuti preko Čolaka kojem očito leži travnjak Gradskog vrta jer ove je sezone na njemu zabio već tri pogotka.  Vodstvo je trajalo do 24 minute kada je zabio igrač s brojem 24 na dresu i to dan pred svoj 24 rođendan - Mirko Marić.

Ali loše vijesti po Rijeku tek su slijedile. Goste je u probleme doveo od početka utakmice nervozni Domagoj Pavičić koji je u razmaku od desetak minuta uspio dobiti dva žuta kartona. I to niti jedan zbog prekršaja! Prvi je zaradio zbog prigovora sucu koji ga je prethodno upozoravao da se smiri, a onda je u 38. minuti ušao u sukob s napadačem Osijeka Josipom Špoljarićem nakon što je sudac Jović već dosudio bio prekršaj za Rijeku. Suigrači su morali razdvajati sukobljene igrače koji su "nagrađeni" žutim kartonima. Pavičiću je to bio drugi čime je vjerojatno prelomio utakmicu. 

Osijek - Rijeka
1/6

Trener Rijeke Igor Bišćan otkrio je kako su se njegovi strahovi obistinili. 

- Prvi puta u karijeri igrače uoči utakmice sam upozorio na suca, da se moraju paziti i da će imati problema ne budu li pazili na svoje ponašanje - kazao je Bišćan.  

U nastavku je Osijek brzo iskoristio igrača više, već u 48. Marić je zabio svoj drugi pogodak na utakmici i 18. ovosezonski kojim je opet preuzeo čelo na ljestvici najboljih strijelaca Prve HNL. 

- Marić se stavio u službu momčadi i to ga je počelo nagrađivati. Kada ste karakterni i pošteni prema nogometu to vam se mora vratiti. Razgovarali smo da ga ne opterećuje titula najboljeg strijelca već će to doći kao nagrada njegovih igara, što mu se i događa - kazao je trener Osijeka Dino Skender

Osijeku je imperativ postavljen uoči sezone sada nadohvat ruke. 

- Počeli smo pobjeđivati u seriji i to me čini sretnim, ali moramo ostati čvrsto na zemlji. U dobrom smo ritmu, imamo pravo na optimizam i pokušat ćemo već protiv Gorice osigurati Europu - kazao je.

>>> Pogledajte slavlje igrača Dinama nakon osvojenog naslova


 

Ključne riječi

Komentara 4

KA
kanđija
23:15 15.05.2019.

I nisu te igrači poslušali. Mislili su da će proći kao sa Zebecom, Pajačem ili Vučkovićem gdje su igrači sudili a suci svirali po njihovim željama.... . Ali vratiće se već sve u kolotečinu protiv Lokomotive..opet će igrači diktirati sucu kako da sudi.

SV
sven222
21:14 19.05.2019.

Šuki se pokušava dodvoriti Osječanima jer ga ne mogu smisliti ali kad nešto smrdi onda smrdi !!!!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:18 15.05.2019.

Budimo iskreni ovo nije ni sjena one Rijeke no kako bi i bila ? Cjela je ekipa rasprodana, armada bojkotira a gazda Miškec ima problema jer bi po odluci građevinske inspekcije trebao srušit svoju hacijendu... za one koji ne znajuu selo Miškovići odmah par 100 m nakon što se prođe Paški most prema Pagu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije