Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi pognuli glave

Bišćan: Bili su toliko bolji, nismo zaslužili ništa osim poraza

\'30.11.2010., Zagreb -   Igraliste NK Zagreb, trening NK Dinamo prije odlaska na gostujucu u takmicu u Villarreal. Photo: Robert Anic/PIXSELL\'
Robert Anic/PIXSELL
03.12.2010.
u 10:16

Nije bilo lako podići glavu igračima Dinama, pretrpjeli su poraz u kojem su još i dobro prošli, a od Villarreala su primili tri komada

– Bili su jednostavno puno bolji. Možda bi utakmica išla u drugom smjeru da smo iskoristili prilike na početku, ali, iskreno, sumnjam u to jer su objektivno puno bolji. Možda bi bilo nešto drukčije, ali treba priznati da su bolji i da bi bilo nezasluženo da smo nešto uzeli u ovoj utakmici – iskren je bio kapetan Igor Bišćan koji zbog isključenja neće moći igrati u Zagrebu.

– Treba ovo zaboraviti, pripremiti se za PAOK i napraviti sve što još treba u našem prvenstvu i kupu do te ključne utakmice s Grcima. Važno je što odlučujemo samo o sebi, to je najvažnije. Dovoljna nam je samo pobjeda. Imamo iskustva s Grcima iz prve utakmice, mislim da smo kvalitetniji od njih – dodao je Bišćan i posebno čestitao vrataru Ivanu Kelavi:

– Bio je apsolutno naš najbolji igrač, spasio nas je u nebrojenim prilikama Villarreala. Pa nije slučajno u tolikim prijašnjim utakmicama bio bez primljenog pogotka.

Arijan Ademi neko se vrijeme dobro nosio sa srednjim redom Villarreala, no u drugom dijelu bila je to igra mačke i miša.

– Znali smo da će biti jako teško, oni igraju najbolji nogomet nakon Barcelone. Sad znamo zašto ih zovu 'mala Barcelona'. Pokušali smo se suprotstaviti, ali pritisnuli su nas u nastavku. Sad treba dići glave i protiv PAOK-a osigurati igranje u Europi i u proljeće – govorio je Ademi nakon teškog poraza.

Šime Vrsaljko zaigrao je iako je bio danima pod temperaturom:

– Osjetilo se to na mojoj fizičkoj moći, ali imao sam strašnu želju igrati u ovoj utakmici. Znali smo da će biti mnogo teže s njima nego u Zagrebu, nadigrali su nas u svim segmentima i Kelava nas je spašavao ni ne znam u koliko situacija. Sad nas čeka PAOK, povijesna utakmica za prolazak.

Komentara 19

DU
Deleted user
19:15 03.12.2010.

Ovako...sad ćemo razmontirat PAOK...prodat Sammira...kupit 2-3 pojačanja i na proljeće osvojit Ligu UEFA...piece of cake!!!

MA
masterblaster
10:42 03.12.2010.

bilo je to sve ok.....e a sada da je ušlo ovo,ono,sada nije bitno... bitno je da je Dinamo zaigrao nogomet i za to sve pohvale,najlakše je izgubiti ovako od boljeg koji je igrao bolje...

VE
Velikogoričan56
11:21 03.12.2010.

Iskreno, nisam drugo ni ocekivao, ipak Dinamo ima jos rupa u momcadi, a i istina je da su se uplasili. Optimist sam glede PAOK-a, jaci su Spanjolci puno, a Dinamo se dobro nosio do primljenog gola. Shvatimo ovo kao dobru skolu i idemo dalje, glave gore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije