Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA LEGENDA

Biološki otac mu je ubijen, a sad redovito plače zbog drugog oca: Raspadam se

Copa Libertadores - Boca Juniors v Caracas
NATACHA PISARENKO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
16.11.2020.
u 21:39

"Kad uđem na teren i vidim taj natpis duša mi je ispunjena. Važno je da sam još uvijek jak, zahvaljujući ljudima u klubu i mojoj obitelji koja mi je pomogla da se ne raspadnem, nego se nastavim boriti", rekao je Argentinac

Legendarni Argentinac Carlos Tevez, bivši nogometaš Manchester Uniteda, Manchester Cityja i Juventusa progovorio je u javnosti o zdravstvenom stanju svojeg oca Raimunda s kojim se on jako teško nosi.

Naime, Raimundo, koji inače nije Tevezov biološki otac, zbog svoje borbe s dijabetesom vraćen je u bolnicu na intenzivnu njegu nakon što je uspješno prebolio koronavirus.

"Vrlo je teško jer imam različite emocije. Nekad sam dobro, a nekad plačem u svlačionici na poluvremenu. Znam se raspasti ponekad", rekao je Tevez za argentinski ESPN u nedjelju, te dodao:

"Teška su vremena. Odem posjetiti oca, a onda moram biti jak i ići igrati nogomet", rekao je Tevez

Čak su mu i navijači u znak podrške napravili transparent što ga je dodatno dirnulo.

"Kad uđem na teren i vidim taj natpis duša mi je ispunjena. Važno je da sam još uvijek jak, zahvaljujući ljudima u klubu i mojoj obitelji koja mi je pomogla da se totalno ne raspadnem, nego se nastavim boriti", rekao je Argentinac.

Tevezov biološki otac ubijen je prije njegova rođenja, a odgojili su ga spomenuti Raimundo i njegova supruga, kojoj je Carlos nećak.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
komačoeče
17:17 17.11.2020.

A kaj na transparentu piše, bar ste se mogli malo više potruditi!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije