Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudan transfer

Najavljen je kao nasljednik Stipe Pletikose, želio ga Real, nedavno je potpisao za klub star sedam godina

Zagreb: Polufinale Hrvatskog nogometnog kupa, NK Lokomotiva - HNK Hajduk
Marko Lukunic/PIXSELL
14.10.2022.
u 11:36

Iznenadit će vas za koji je klub potpisao bivši veliki golmanski talent splitskog Hajduka.

Karlo Letica je na početku karijere bio apsolutna senzacija, najavljen je kao nova zvijezda Hajduka i novi broj 1 hrvatske reprezentacije. 

Ipak, na svom nogometnom putu se pomalo izgubio i nije realizirao veliki transfer kakav su mu svi predviđali, šuškalo se da ga želi slavni Real Madrid. Na kraju je otišao iz Hajduka ali ne u Španjolsku već u belgijskog prvaka Club Brugge u poslu vrijednom tri milijuna eura. 

Nije dobio pravu šansu u Jupiler ligi pa je imao dvije posudbe u talijanskim klubovima SPAL-u i Sampdoriji da bi naposlijetku završio u Cluju kao slobodan igrač 2021. godine.

Ugovor mu je istekao u srpnju i od tada je bio slobodan igrač, sada ima novi klub, ostao je u Rumunjskoj. Potpisao je za četvrtoplasiranu momčad prvenstva Hermannstadt iz pokrajine Transilvanije,  klub koji je star tek sedam godina, a posljednje četiri igra u prvoj ligi.

Letica je u fokus javnosti stigao zahvaljujući sjajnim obranam u HNL-u, a  zabio je i  pobjednički gol protiv Istre 1961.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije