Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA LIGA

Biliću je malo lakše nakon pobjede nad Burnleyem, slavili i vodeći klubovi

West Ham - Burnley
Foto: Reuters
1/10
14.12.2016.
u 22:49

Čekićari su kod kuće slavili protiv Burnleya s 1:0 pogotkom Noblea u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena

U dvobojima 16. kola Engleske lige pobjede su ubilježili favoriti Chelsea, Liverpool, Manchester City i Tottenham, pa Chelsea i dalje vodi sa šest bodova prednosti ispred pratitelja. 

Chelsea je došao i do 10. uzastopne prvenstvene pobjede pobijedivši u gostima kod fenjeraša Sunderlanda s 1:0. Pogodak odluke postigao je Cesc Fabregas u 40. minuti. 

Liverpool je u gostima nadigrao Middlesborough s 3:0 i ponovno došao na drugo mjesto ljestvice. "Boro" je doživio najteži poraz sezone, a junak pobjede kod momčad Juergena Kloppa bio je Lallana s dva gola. Dejan Lovren odigrao je čitavu utakmicu za redse.

Tottenham je s 3:0 kod kuće nadigrao Hull City, uz dva gola Eriksena. Manchester City ponovno nije briljirao, jedva su kod kuće dobili Watford s 2:0 golovima Zabalete (33) i Silve (86). Manchester United je golom Ibrahimovića tri minute prije kraja pobijedio u gostima Crystal Palace s 2:1

 Do pobjede je konačno došao i West Ham, pa bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić može nakratko odahnuti. Čekićari su kod kuće slavili protiv Burnleya s 1:0 pogotkom Noblea u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. Noble je imao sreće jer je to bio kazneni udarac kojeg mu je vratar obranio, no napadač West Hama je bio prvi na odbijenoj lopti.  

>> Španjolci napravili nevjerojatan gaf, Modrića su proglasili - Srbinom

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

AN
Andreeejjj
20:40 15.12.2016.

Brawoooo BILIĆU daleko naaaajbolji trener (uz Prosinečkog) u HRV i široj regiji! Idemoooooo samoo jakooooo i sretno kraljuuuu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije