Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
45. KOLO
Povratak na članak

Bilić se porazom udaljio od Premier lige, Leeds se vraća nakon 16 godina

Huddersfield je, pak, pobjedom protiv WBA praktički osigurao ostanak, sada je 17. s 51 bodom, šest više od 22. Hull Cityja i 23. Luton Towna koji se nalaze u zoni ispadanja

Komentari 5

DH
dalibor.hren
08:25 18.07.2020.

Pripremili su ražanj dok je zec još bio u šumi...nikad pred rudo, mogla bi te pregaziti vlastita kola!

VL
UF
ufrm
14:04 19.07.2020.

Mozda brijanje za pocetak? Trener nije samo motivator, niti je nogomet improvizacija, strategija vecine priucenih trenera sa balkana.

VL
DM
drazen.muhvic
06:57 18.07.2020.

Jel to Slaven već prije pet kola slavio na hrpi sa svojim igračima?

VL
Avatar dzambo
dzambo
21:00 17.07.2020.

Izjedanacujuci zgoditak WBA je dat iz cistog zaledja, ali srecom da nema VAR-a u nizem rangu pa su prezivjeli tada.U II Pol. WBA je stisnuo domace igrace al iz 2-3 sanse nisu vise napravili nista i onda jedan dobar napadd domacih 5-6 min. prije kraja slaba reakcija odbrane WBA I sve ono sto su uradili i drzali to 2. mjesto od Oktobra prosle god. otisl;o je izgleda u vjetar. I sad jedina sansa je da sutra Stoke dobije Bredesford e onda bi WBA ostao u igri i u zadnjem kolu doma bi mora pobijediti za ulazak direktno medju najbolje klubove Engleske. sve druge opcije poraz Stokea ili nerjeseno Bredford je na 2. mjestu ali i oni moraju onda dobiti zadnju tekmu doma.i na kraju u zadnjih 5 tekmi WBA je izgubija cak 5 bodova dok Bredford niti jedan. E da se igralo pred publikom umjesto pred praznim tribinama WBA bi sigurno dobija barem 2 tekme doma gdje je igra nerjeseno, slicno nesto ko kod Hajduka kad im neide onda mozda publika na galamu ih pogura. I ako WBA bude 3. mjesto na kraju jos nije sve gotovo ali onda mora dobiti il izbaciti u tim tekmama najmanje 2 kluba i to je puno tezi put do Engleske najbolje lige.

VL
SS
sokac sa drave
10:08 18.07.2020.

Kako je ovaj mogao trenirati nasu reprezentaciju.Taj pojma nema,malo me cudi da ima toliko kose na glavi a bio je celav prije tri cetiri godine.Jos mi je u glavi slika iz austrije kada Klasnic u zadnjoj minuti zabija gol turcima a on skinio sako i vitla ga iznad glave.Svaki trener bi rekao kapetanu da nema vise igre da trojica nasih se mora valjati po travi ,a on vitla sako iznad glave.Zasto on nije dobio otkaz inace nije mogao srociti prostu recenicu,o prosto prosirenoj nema teorije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.