Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
45. KOLO

Bilić se porazom udaljio od Premier lige, Leeds se vraća nakon 16 godina

Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
17.07.2020.
u 20:35

Huddersfield je, pak, pobjedom protiv WBA praktički osigurao ostanak, sada je 17. s 51 bodom, šest više od 22. Hull Cityja i 23. Luton Towna koji se nalaze u zoni ispadanja

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, porazom 1-2 (1-1) na gostovanju kod Huddersfield Towna u susretu pretposljednjeg, 45. kola druge engleske lige došli su u veliku opasnost da ispuste drugo mjesto na ljestvici koje izravno vodi u Premier ligu, a poraz WBA u Huddersfieldu ujedno je i teoretski osigurao povratak Leeds Uniteda u društvo najboljih nakon 16 godina.

Huddersfield je poveo u 4. minuti golom Wilocka, WBA je poravnao preko O'Sheaja u 42. minuti, no u završnici dvoboja pobjedu domaćima osigurao je Smith-Rowe u 86. minuti.

WBA je tako ostao na 82 boda, pet manje od vodećeg Leedsa, a jednim više od trećeg Brentforda, no uz utakmicu više od ta dva sastava.

Leeds je osigurao jedno od prva dva mjesta koja izravno vode u Premier ligu, dok bi WBA po prvi put mogao ostati bez jedne od prve dvije pozicije na ljestvici nakon čak 35 kola u slučaju da Brentford u subotu ne izgubi na gostovanju kod Stoke Cityja. U slučaju remija Stokea i Brentforda, Brentford će preskočiti WBA prije posljednjeg kola zbog bolje razlike pogodaka.

Huddersfield je, pak, pobjedom protiv WBA praktički osigurao ostanak, sada je 17. s 51 bodom, šest više od 22. Hull Cityja i 23. Luton Towna koji se nalaze u zoni ispadanja.

Hrvatski veznjak Filip Krovinović odigrao je drugo poluvrijeme za WBA.
 

Ključne riječi

Komentara 5

DH
dalibor.hren
08:25 18.07.2020.

Pripremili su ražanj dok je zec još bio u šumi...nikad pred rudo, mogla bi te pregaziti vlastita kola!

UF
ufrm
14:04 19.07.2020.

Mozda brijanje za pocetak? Trener nije samo motivator, niti je nogomet improvizacija, strategija vecine priucenih trenera sa balkana.

DM
drazen.muhvic
06:57 18.07.2020.

Jel to Slaven već prije pet kola slavio na hrpi sa svojim igračima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije