Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV BRIGHTONA 1:1

Bilić remizirao, Englezi pišu: Ljutit je na vodstvo kluba...

Premier League - Brighton & Hove Albion v West Bromwich Albion
GLYN KIRK/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
26.10.2020.
u 20:54

Filip Krovinović je za West Brom igrao cijeli susret, a u 3. minuti je imao obećavajuću priliku. Pucao je s ruba šesnaesterca, no Mathew Ryan je bio siguran

Engleski premierligaš West Bromwich Albion, kojeg vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić, u susretu 6. kola Premier lige je odigrao 1:1 na gostovanju kod Brighton & Hove Albiona i još uvijek nema niti jednu pobjedu ove sezone.

Bilić niti u šestom pokušaju nije uspio ostvariti prvu pobjedu ove sezone. No, za utjehu uspio je izboriti remi, treći ove sezone, izjednačivši u samoj završnici utakmice.

Brighton & Hove Albion je poveo u 40. minuti nakon autogola Jakea Livermorea. Branislav Ivanović je pokušao 'očistiti' jednu opasnu loptu ispred gola, no napucao je Livermorea od kojeg se lopta odbila u mrežu.

WBA je bio korak do izjednačenja u 76. minuti, no Matheus Pereira nije iskoristio obećavajuću šansu. Pucao je s poludistance, ali je pogodio lijevu stativu.

Ipak, gosti su izjednačili u 83. minuti golom Karlana Ahearnea-Granta. Robinson je povukao po desnom krilu, ubacio u sredinu do Ahearnea-Granta koji je zabio pod prečku.

Filip Krovinović je za West Brom igrao cijeli susret, a u 3. minuti je imao obećavajuću priliku. Pucao je s ruba šesnaesterca, no Mathew Ryan je bio siguran.

WBA je nastupio bez egipatskog braniča Ahmeda Hegazija koji je prodan saudijskom prvoligašu Al Ittihadu, navodno bez Bilićevog znanja.

The Sun piše kako je Bilić bio bijesan kada je saznao za potez vodstva kluba. No, u klubu se pravdaju kako je to bila ponuda koja se nije mogla odbiti. WBA je navodno zaradio pet milijuna eura za igrača kojem je ugovor trajao do 2022. godine i koji je imao tjednu plaću od 80.000 eura.

Nogometaši Tottenhama pobijedili su na gostovanju Burnley sa 1-0, a pogodak odluke zabio je vodeći strijelac lige Son Heung-Min u 76. minuti.

Bio je to njegov osmi pogodak ove sezone i trenutačno je vodeći strijelac elitnog razreda engleskog nogomet.Koreancu je asistirao Harry Kane upisavši već osmu asistenciju ove sezone, a zabio je i pet golova. Hegazi je bio u West Bromu od ljeta 2017. te je u 104 susreta postigao četiri gola. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
14:33 27.10.2020.

Laža od trenera.Dobil nogicu čak i od Arapa,Turaka,Rusa,Angleža i sad bu opet od Angleža. Jedini trener s kojim repa nije otišla na SP ,a na EP debakl,laža....laža.

Avatar dzambo
dzambo
16:43 27.10.2020.

Sa gostovanja po jedan bod, nije lose kad se uzme u obzir koji roster igraca ima....e sad slijedi Fulham i gostovanje jos jedno a Fulham je na dnu tabele i WBA barem ne bi trebao izgubiti....sve u svemu i dalje ima jako slab roster igraca ali protiv direktni protivnika za ispadanje iz Premier lige ako ne bude gubio te tekme ima sanse ostati u ligi...a uprava kluba treba biti postena prema Bilicu kad dobro zna sa kojim on igracima igra a usporedjujuci neke druge jace klubove sa puno vise boljih igraca i vecih zvijezda u tim klubovima pa ni oni nisu bajno startali u ovih prvi par kola....i na kraju sa ovom ekipom WBA vazno je da se Bilic drzi van zone ispadanja a valjda ce u buducnosti i uprava nesto bolje uraditi....a i dalje ostaju cinjenice Bilic je jedini nas trener u najacoj ligi na svijetu a mjesta za to ima samo 20 trenera u citavom svijetu...to su cinjenice....

DM
drazen.muhvic
16:12 27.10.2020.

U čemu je problem? Pa Hegazi da je želio ostati nitko ga ne bi mogao nagovoriti na transfer. Ili su mu stavili cijev pištolja pod bradu? Ima ugovor do polovice 2022. Izgleda kako je procijenio da mu je bolje za iste novce negdje lagodnije igrati nego se ovdje utapati pod vodstvom našeg velebnog stručnjakiste...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije