Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ždrijeb u Tel avivu

Bilić nije favorit protiv tri trenera iz Lige prvaka, a mora na Euro!

Slaven Bilić
Sanjin Strukić/Pixsell
25.03.2010.
u 09:45

Gruzijac Ketsbaia, Luis Fernandez, koji vodi Izraelce, te slavni Rehhagel imaju staž u najelitnijem nogometnom natjecanju za razliku od Slavena Bilića.

Iako je na ždrijebu u Varšavi izvlačena iz najjače jakosne skupine, pogrešno bi bilo smatrati Hrvatsku favoritom u kvalifikacijskoj skupini s Grcima, koji su sudionici SP-a u Južnoj Africi, a usto su i deseti na Fifinoj ljestvici, jednu stubu više od Hrvata.

Naposljetku, Hrvatska je u četiri međusobna ogleda s Grčkom pobijedila samo jednom, 1:0 u Solunu 1997. godine.

Luisov vrhunac u Bilbau

Slaven Bilić, koji nas je upropastio u kvalifikacijama za SP, u novom će se ciklusu tući čak s trojicom sudionika Lige prvaka. Pa i ako slavni Otto Rehhagel napusti Grke nakon SP-a, naslijedit će ga veliko trenersko ime, a ako popularni Maximall ostane, Bilića će dočekati jedan od najvećih europskih trenera; prvak Njemačke s Werderom (dva puta) i Kaiserslauternom, osvajač Kupa kupova, te europski prvak s Grčkom.

I Izraelci će u novi ciklus krenuti s izbornikom u čijem je životopisu jedan europski trofej, KPK s PSG-om 1996., a temperamentni Bask Luis Fernandez u zenitu je trenerske karijere doveo Athletic iz Bilbaa do drugoga mjesta u Primeri i čak i do Lige prvaka.

Nikad teži posao

Na kraju, i Gruzijci imaju trenera koji je osjetio Ligu prvaka, Temurija Ketsbaiju, čiji je ciparski Anorthosis 2008. godine u skupini s Werderom, Interom i Panathinaikosom osvojio šest bodova.

Za Bilića nikad teži posao, jer kreće od nule, kao gubitnik, a nema pravo na pogrešku.

Na telavivskom ždrijebu skupine, u kojoj Hrvate čekaju još Letonci i Maltežani, HNS će zastupati Vlatko Marković, Zorislav Srebrić i Ivan Brleković.

Komentara 4

LU
luena
10:49 25.03.2010.

Gosp.Dasovicu ,jeste li vi to zamjenili Flakica...Kako vas nije sramota vise pisati takove gluposti...Sto vam se Bilic toliko zamjerio,e pa vi novinari ste stvarno ono zadnje u Hrvatskoj. Kad su pobjedjivali bili ste medju prvima koji su Bilica i reprezentacijuntaciju dizali u nebesa,a sad treba dobro popljuvat...Koje licemjernosti od vas Dasovicu...

OD
otac_domovine
10:55 25.03.2010.

Vratio se Dasović sa svojim logičkim egzibicijama na razini djeteta iz prvog razreda osnovne škole. Dasoviću ako nisi znao, BIlić se ne natječe u ultimate fightu protiv drugih trenera, već se igra nogomet 11 na 11. A ako misliš dada su Gruzijci favoriti protiv Modrića, Čarlija, Dudua, Petrića, Olića, Kranjčara... onda ti treba uplatiti liječenje.

KA
kajinx
12:56 25.03.2010.

\"Slaven Bilić, koji nas je upropastio u kvalifikacijama za SP...\" Ovakvu glupost može napisati samo idiot ili mrzitelj Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije