Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neopravdano dodijeljen

Bilić je bio u pravu, FA poništio crveni karton igraču West Hama!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
06.04.2016.
u 22:21

Kouyate je isključen sredinom drugog poluvremena pri vodstvu West Hama od 2-1

Veznjak engleskog nogometnog prvoligaša West Ham Uniteda Cheikhou Kouyate ima pravo nastupa u subotnjem susretu 33. kola Premier lige protiv Arsenala nakon što je Regulatorna komisija Engleskog nogometnog saveza (FA) poništila crveni karton kojega je Kouyateu pokazao sudac utakmice protiv Crystal Palacea u prošlom kolu.

"Neovisna Regulatorna komisija prihvatila je žalbu West Hama zbog neopravdano dodijeljenog crvenog kartona Kouyateu, pa on neće morati odslužiti niti jednu utakmicu kazne", objavio je FA.

Kouyate je isključen sredinom drugog poluvremena pri vodstvu West Hama od 2-1. Susret je završio rezultatom 2-2, pa je West Ham, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, ispustio dva vrlo vrijedna boda u borbi za plasman u Ligu prvaka. Nakon 31 odigranog susreta West Ham je šesti sa 51 bodom, tri manje od četvrtog Manchester Cityja, a dva manje od petog Manchester Uniteda. Arsenal je treći sa 58 bodova.

Četvrtoplasirani sastav izborit će igranje u kvalifikacijama za Ligu prvaka, dok će peti i šesti u Europsku ligu.

>>Bilić još jednom napao suce: 'Četvrti put zaredom nam ovo rade!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije