Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija BiH

BiH ipak igra u ožujku, protivnik reprezentacija Švedske

'Bosnia\'s national soccer coach Safet Susic addresses reporters in the capital Sarajevo January 6, 2010. Bosnia named Susic as their new national coach following the resignation of Miroslav Blazevic.
'DANILO KRSTANOVIC'
23.02.2010.
u 16:43

Kada se već mislilo da više nema nade da najbolja nogometna vrsta BiH dobije protivnika za prijateljski susret u ožujku, stigla je vijest da je novi protivnik ipak pronađen.

Nogometni savez BiH prihvatio je ponudu Švedske s kojom će odigrati prijateljski susret 29. ožujka. Ta informacija jučer je potvrđena na službenoj internetskoj stranici Nogometnog saveza BiH. Mjesto odigravanja spomenutoga susreta bit će, međutim, utvrđeno naknadno. Samo tri dana kasnije Šveđani će odigrati kontrolnu utakmicu s Bjelorusijom. Najbolja bosanskohercegovačka vrsta još jednu jaku provjeru ima 3. lipnja, kada je planiran susret s najboljom vrstom Njemačke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije