Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Široki Brijeg

Bevanda i Karamarko se sastali uoči susreta košarkaša

ekipa
VL
04.01.2012.
u 20:44

Potpredsjednik KK Zagreb Tomislav Karamarko imao je puno uspješniji susret s budućim predsjedateljem Vijeća ministara BiH Vjekoslavom Bevandom, nego što su se proveli njegovi košarkaši na parketu Pecare gdje ih je pobijedila domaća ekipa

Tijekom dužeg susreta, Bevanda je prenio gostima iz Hrvatske, sadašnjim saborskim zastupnicima, Karamarku i njegovu kolegi Milijanu Brkiću dojmove oko uspješno okončanih pregovora oko uspostave državne vlasti, kao i teškom ustavno-pravnom položaju Hrvata u BiH.

Bevanda je istaknuo kako BiH treba učiti iz primjera Hrvatske koja je pokazala da se provedba reformi i bolnih rezova isplati budući da će se skoro priključiti društvo zemalja EU.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
tomokaro
21:53 10.01.2012.

Baš mi je drago da vidim onog drugog po redu Gosp. Vicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije