Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudačka ekspertiza

Beusan: Dinamo je oštećen, bio je penal na Mandžukiću

Dinamo Anderlecht
Foto: Antonio Bronić | VLM
1/25
17.09.2009.
u 22:17

Sudački ekspert Mateo Beusan ustvrdio je da je Szabo oštetio Dinamo. Najprije u 21. minuti.

– Na Mandžukiću je bio prekršaj za kazneni udarac. Ako glavni sudac to nije mogao vidjeti, morao mu je prekršaj signalizirati pomoćnik iza gola – tvrdi Beusan.

O situaciji iz 38. minute, kada je Mandžukić srušen na 20 metara u naletu prema vratima:

– Opet nije dosuđen očit prekršaj na Mandžukiću, a igrač Anderlechta trebao je dobiti javnu opomenu – odlučan je Beusan.

U jednoj situaciji Mađar je dosudio i Mandžukićevu ruku u napadu u gol-šansi iako ga je lopta pogodila. Još jedna pogrešna procjena, no Beusan je uvjeren da Mađar od kontrolora neće dobiti manje od prolazne osmice.

Zsolt Szabo je 37-godišnjak, a još je u drugoj kategoriji europskih sudaca. Dinamu najčešće takvi presuđuju.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
22:35 17.09.2009.

Tko je pametniji, Hrvati ili Slovenci??? Riješite ovaj test i saznajte --------> http://hr.test-iq.com/#111706

KR
Krtola
00:19 18.09.2009.

Ja mislim da su svi protiv nas,,ocigledno je dinamo bio bolja i opasnija momcad..prvi udarac na gol..oko 71 minute..a sanse za gol..gotovo nije ni bilo..Belgijanci..dva puta pucali na gol..ustvari tri..jednom lopta pogodila..Butinu umjesto gol..i zabili dva gola..igrali organizirano..disciplinirano..sa zeljom da kuci odu bar sa bodom..a nas..VELIKI I po svemu veceras bolji DINAMO..nije bio u stanju da jednim sutom na gol.ugrozi protivnika..naravno SUCI su nas dotukli..ubili su..yar igre rastrcane dinamovce zeljne pobjede..UHHH rastjerati tu..gomilu PAJACA..i stadion prepustiti gradu..da organizira nekakve koncerte i atletske mitinge..

BE
Berlioz
22:51 17.09.2009.

Stvarno si glupan s tim idiotskim linkom i kretenskom zeljom za zaradom na glupanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije