Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIĆNI POKLON

Betis se pojačao prije okršaja s Dinamom: U Sevillu stigao američki reprezentativac

Europa League - Group C - Real Betis v Sparta Prague
Foto: VINCENT WEST/REUTERS
1/3
27.12.2023.
u 23:31

Trener Manuel Pellegrini ima problema s izostancima igrača jer su mu osim defenzivnog veznjaka Rodrigueza, ozlijeđena oba desna beka - Hector Bellerin i Youssouf Sabaly. Također su ozlijeđeni stoper Marc Bartra i vratar Claudio Bravo

Španjolski nogometni prvoligaš Betis, protivnik zagrebačkog Dinama u 1/16 finala Konferencijske lige, doveo je američkog veznjaka Johnnyja Cardosa (22) iz brazilskog Internacionala. "Prvi Božićni poklon je već u kući," izvijestio je Betis preko društvene mreže X, nekadašnjeg Twittera.

Cardoso, reprezentativac SAD-a, dolazi zamijeniti ozlijeđenog argentinskog reprezentativca Guida Rodrigueza (29) čiji se povratak na travnjak ne očekuje prije ožujka.

GALERIJA Dinamo unutar 10 minuta srušio Ballkani (3:0) i osigurao europsko proljeće

Europa League - Group C - Real Betis v Sparta Prague
1/21

Betis nije naveo koliku je odštetu platio Internacionalu, koji je završio sezonu na devetom mjestu u brazilskom prvenstvu. Španjolske novine AS i Estadio Deportivo izvijestile su da je sedmoplasirana momčad Primere izdvojila 6 milijuna eura za Cardosa.

Igrač, koji ima i talijansku putovnicu, u srijedu je doputovao u Sevillu iz Brazila. Sa "zeleno-bijelima" je dogovorio suradnju do lipnja 2029. godine, izvijestio je Betis. Nogometaši Betisa vraćaju se u četvrtak na trening s kratkog blagdanskog odmora.

VEZANI ČLANCI:

Trener Manuel Pellegrini ima problema s izostancima igrača jer su mu osim defenzivnog veznjaka Rodrigueza, ozlijeđena oba desna beka - Hector Bellerin i Youssouf Sabaly. Također su ozlijeđeni stoper Marc Bartra i vratar Claudio Bravo. Ofenzivni vezni Nabil Fekir, koji je zbog ozljeda odigrao samo 77 minuta ove sezone, počeo je vježbati na travnjaku. Ovaj tjedan bi se trebao priključiti suigračima u punom treningu.

Betis i zagrebački Dinamo će odigrati 15. veljače prvu utakmicu u Sevilli, a uzvrat je 22. veljače u Zagrebu.

VIDEO Komentar: Dinamov obrazac igre je bio preočit, a Hajduku je strašno nedostajao ključan adut

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije