Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VALENCIA I OSUSANA REMIZIRALI

Bešiktaš na vrhu, Vida odigrao svih 90

FILE PHOTO: Croatia's Domagoj Vida plays first half of Turkey clash with COVID-19
MURAD SEZER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
21.01.2021.
u 23:35

Gosti su poveli pogotkom Callerija u 42. minuti, a Valencia se poraza spasila zahvaljujući autogolu Garcije u 69. minuti.

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida odigrao je čitav susret za Besiktas koji je u susretu 20. kola turskog prvenstva kao gost svladao Fatih Karagumruk sa 4-1 (1-0) u susretu 20. kola turskog prvenstva.

Vodeći Besiktas sada ima 41 bod, dva više od drugog Fenerbahcea koji je na gostovanju kod Sivasspora odigrao 1-1 (1-1). Fatih Karagumruk je deveti sa 27 bodova.

Zvonimir Šarlija odigrao je svih 90 minuta za Ankaragucu koji je ostvario važnu 1-0 (1-0) domaću pobjedu protiv Kasimpase u borbi za ostanak. Ankaragucu je sada 19. sa 18 bodova, četiri manje od 16. Kasimpase.

Valencia - Osasuna

U utakmici 19. kola španjolskog nogometnog prvenstva Valencia i Osasuna su na Mestalli odigrali 1-1 (0-1). Gosti su poveli pogotkom Callerija u 42. minuti, a Valencia se poraza spasila zahvaljujući autogolu Garcije u 69. minuti.

Hrvatski reprezentativac u redovima Osasune Ante Budimir ostao je na klupi za pričuvne igrače.

Valencia je s 20 bodova iz 19 nastupa na 14. mjestu, a Osasuna sa 16 bodova zauzima predzadnju, 19. poziciju u La Ligi.

Vodeći Atletico Madrid ima 41 bod iz 16 utakmica. Drugoplasirani Real Madrid ima četiri boda manje i dvije utakmice više, baš kao i Barcelona koja je na trećem mjestu s 34 boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije