Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predugo je patio

Benfica slavi sjajnu vijest: Napokon se vraća velika nada hrvatskog nogometa

Filip Krovinović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
21.11.2018.
u 12:38

Nekadašnji nogometaš Zagreba izbivao je punih deset mjeseci

Filip Krovinović, 23-godišnji vezni igrač portugalske Benfice, vratit će se u četvrtak na travnjak nakon deset mjeseci izbivanja zbog teške ozljede prednjeg križnog ligamenta desnog koljena.

Mladi hrvatski igrač stradao je još 20. siječnja na utakmici protiv Chavesa, a koliko ga tamošnji navijači željno očekuju na terenu, pokazuje i podatak da je njegov povratak dnevnik Record najavio na naslovnici.

Benfica se posljednjih tjedana prilično muči u prvenstvu, što je dovelo do pada na četvrto mjesto i zaostatka od četiri boda za Portom, pa ne čudi što je i novinar Correio de Manhe u osvrtu napisao da je povratak Krovinovića izvanredna vijest za klub.

– Odlične Krovinovićeve predstave u prvom dijelu prošlogodišnjeg prvenstva su bile golema snaga Benfice. Uostalom, Krovinovićev je izostanak jedan od glavnih uzorka loših nastupa Orlova u Ligi prvaka ove jeseni – naveo je između ostalog u osvrtu taj novinar, čime je dao do znanja da je hrvatski nogometaš osvojio i tamošnje medije uz navijače i struku.

Da ga navijači obožavaju, imali smo se priliku uvjeriti još u srpnju kada su mu priredili ovacije dok je šetao uz travnjak. Kako li će tek reagirati sutra kada će Benfica u šesnaestini kupa zaigrati protiv Arouce, možemo tek pokušati zamisliti.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
13:06 21.11.2018.

Bravo Hrvatska Budućnost!!!! Bravo Dečko!!! Samo nastavi tako Srce i Dušu za Hrvatsku!!!!!!

MA
Majur
13:07 21.11.2018.

Ogroman talent...sve najbolje Filipe!!

CO
cokta
13:59 21.11.2018.

Sve najbolje majstore,jedva cekam da te vidim u kockicama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije