Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispadi
Povratak na članak

Belle kažnjen sa 10 tisuća, a Pamić i Bašić sa po 8 tisuća kuna

Trener vratara RNK Split Tihomir Bulat kojeg je sudac prijavio zbog vrijeđanja po završetku utakmice kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 2000 kuna.

Komentari 1

AS
assssssstttii
16:41 05.09.2012.

Bellea treba pratiti i odmah kažnjavati njegove provokacije. On sam dođe tamo gdje je konfliktna situacija tijekom utakmice i onda se počne teatralno češati ispod pazuha i hodati raširenih nogu u stavu malo pognutom prema naprijed sa uzdignutim licem, ne bi li isprovocirao hukalicu. I onda se počinje buniti za rasizam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.