Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispadi

Belle kažnjen sa 10 tisuća, a Pamić i Bašić sa po 8 tisuća kuna

'12.08.2012., Zagreb, stadion Maksimir - MAXtv 1. HNL, 4. kolo, GNK Dinamo - RNK Split. Henri Belle.Photo: Grgur Zucko/PIXSELL'
'Grgur Zucko/PIXSELL'
05.09.2012.
u 15:55

Trener vratara RNK Split Tihomir Bulat kojeg je sudac prijavio zbog vrijeđanja po završetku utakmice kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 2000 kuna.

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević donio je odluke po prijavama i pokrenutim postupcima s utakmice 6. kola između Istra 1961 i Splita.

Treneri Igor Pamić i Tonći Bašić, koji su na utakmici udaljeni s klupa u poluvremenu, kažnjeni su s po 8000 kuna novčane kazne zbog međusobnog vrijeđanja i psovanja.

Trener vratara RNK Split Tihomir Bulat, kojeg je sudac prijavio zbog vrijeđanja po završetku utakmice, kažnjen je novčanom kaznom od 2000 kuna.

Igrač Splita Henri Belle koji se prije početka utakmice odbio rukovati s igračima Istre 1961 kažnjen je sa 10.000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

AS
assssssstttii
16:41 05.09.2012.

Bellea treba pratiti i odmah kažnjavati njegove provokacije. On sam dođe tamo gdje je konfliktna situacija tijekom utakmice i onda se počne teatralno češati ispod pazuha i hodati raširenih nogu u stavu malo pognutom prema naprijed sa uzdignutim licem, ne bi li isprovocirao hukalicu. I onda se počinje buniti za rasizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije