Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVUKAO SE S ČELA FIFE
Povratak na članak

BBC tvrdi: Blatter je pod istragom u SAD-u

Ova je vijest stigla samo nekoliko sati nakon što je Blatter objavio da odlazi s mjesta predsjednika Fife.

Komentari 9

MU
muh
08:13 03.06.2015.

Baš je ovaj Večernji dosadan več par dana ništa o Lukici.

VL
AR
aristip
05:02 03.06.2015.

Pa ako je u pitanju pronevjera i korupcija u Hrvatskoj bi većina članova Vlade mogla podpasti pod istragu. Zapravo, neke političke strančice su i osnovane samo za uhljebljivanje svojih funkcionera i članstva kao i druge koruptivne radnje.

VL
VD
Vojo Dodevski
12:35 03.06.2015.

Americhko maslo przi Evropu! Jednom je onaj smrdljivi Kisindjer savjetovao Niksona: "Ne trebash ratovati nigdje. Samo ljudima kontroliraj hranu i vodu i svijet je nash"! Trebao je dodati "i sport", ali nije niti slutio da che se u fudbalu okretati toliki novci koji se neche slivati u Washington! Svakoga dana, u svakom pogledu, SAD sve vishe i vishe napreduju ka trechem svetskom ratu u kojem che najvishe stradati mali narodi Europe, ali i SAD koje che Rusi sprziti!

VL
OO
oooooooooo
06:22 03.06.2015.

10tak lopova podmiceni s $150 mil u zadnjih 20tak godina, $7.5 mil. godisnje i to ni centa americke love fbi pravi paradu, us javni tuzilac u medijima a kad bankari pokradu milijarde od americkih gradjana par puta u zadnjih 10tak godina onda nema ni fbi niti se cuje javni tuzioc, zadnjh godina us administracija je najblaze receno sve cudnija i cudnija, kad sam bio mlad nisam htjeo ici u rusiju na ekskurziju jer sam se bojao rusa a sad neidem u ameriku cak ni u las vegas

VL
KG
Kult_Grada_Zagreba
08:21 03.06.2015.

Blago njima gore u FIFI, kad bi barem kod nas taj FBI malo roštao po nogometu, Remetinec moj dragi.....

VL
AN
anticenzura
00:12 03.06.2015.

Amerikanci mjere ljude svojim metrom, njima je nezamislivo da postoje posteni ljudi sto barataju krupnim kapitalom. Smijesni Yankee. 18 triliona drzavnog deficita, citava planeta 40, oni sami pola. Ne znaju vise gdje da se ogrebu za koju miliardicu, samo kruze po planeti, cuvajte narode dzepove.

VL
PU
purger58
12:27 03.06.2015.

anticenzura anticenzura,da ti nije bilo tih amera ti bi sad plesao uzicko na trgu,a tamo nebi bio ban nego slobo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.