Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVUKAO SE S ČELA FIFE

BBC tvrdi: Blatter je pod istragom u SAD-u

Sepp Blatter
Foto: Reuters
03.06.2015.
u 00:02

Ova je vijest stigla samo nekoliko sati nakon što je Blatter objavio da odlazi s mjesta predsjednika Fife.

Sepp Blatter pod istragom je američkih vlasti, navodi BBC. Ova je vijest stigla samo nekoliko sati nakon što je Blatter objavio da odlazi s mjesta predsjednika Fife.

Amerikanci su proteklog tjedna pokrenuli akciju suzbijanja korupcije i u Švicarskoj uhitili sedmoricu visokih dužnosnika Fife, a još sedmoricu sumnjiče za pronevjeru i korupciju.

Blatter je nakon toga peti put izabran za predsjednika Fife. No, danas je, samo četiri dana kasnije, iznenada objavio da se povlači s predsjedničke funkcije. Mnogi smatraju da je to napravio jer je istraga došla do "glave hobotnice". No, švicarsko državno odvjetništvo je objavilo da Blatter nije predmet njihove istrage.

– Volim nogomet i Fifu više nego bilo što drugo i želim učiniti ono što je najbolje za našu organizaciju. Uvjeren sam da je ovo najbolja opcija - rekao je Blatter nakon što je obznanio da odlazi.

>> Sepp Blatter podnio ostavku: Ne podržavaju me svi, potrebne su promjene

Ključne riječi

Komentara 9

MU
muh
08:13 03.06.2015.

Baš je ovaj Večernji dosadan več par dana ništa o Lukici.

AR
aristip
05:02 03.06.2015.

Pa ako je u pitanju pronevjera i korupcija u Hrvatskoj bi većina članova Vlade mogla podpasti pod istragu. Zapravo, neke političke strančice su i osnovane samo za uhljebljivanje svojih funkcionera i članstva kao i druge koruptivne radnje.

VD
Vojo Dodevski
12:35 03.06.2015.

Americhko maslo przi Evropu! Jednom je onaj smrdljivi Kisindjer savjetovao Niksona: "Ne trebash ratovati nigdje. Samo ljudima kontroliraj hranu i vodu i svijet je nash"! Trebao je dodati "i sport", ali nije niti slutio da che se u fudbalu okretati toliki novci koji se neche slivati u Washington! Svakoga dana, u svakom pogledu, SAD sve vishe i vishe napreduju ka trechem svetskom ratu u kojem che najvishe stradati mali narodi Europe, ali i SAD koje che Rusi sprziti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije