Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobunili se

Bayernovi navijači u bojkotu! 'Dinamo inače prodaje ulaznice za samo 4 eura'

Navijači Bayerna
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
15.10.2015.
u 15:31

Prvih pet minuta u Londonu bit će pokazatelj kako će nogomet izgledati ako se ovo ludilo nastavi. Prazna mjesta na stadionu, bez pjevanja i emocija.

Navijači Bayerna odlučili su stati na kraj skupim ulaznicama i u trećem kolu Lige prvaka protiv Arsenala kreću u bojkot. Doduše, to će trajati samo pet minuta. Naime, razočarani što se sve manje mari za navijače, odlučili su ne pojaviti se prvih pet minuta utakmice na Emiratesu. Ovaj bunt odnosi se na cijene ulaznica u europskim natjecanjima, a kap koja je prelila čašu je činjenica da će za susret protiv Arsenala morati izdvojiti 100 eura.

"Takva cijena tjera navijače s tribina. Onim mlađima i socijalno ugroženima gotovo je nemoguće doći na stadion. Uništit će se kultura navijanja i navijača, a to je temelj nogometa. I naša akcija nije usmjerena samo na ovu utakmicu, nego na sve europske", napisali su Bayernovi navijači u priopćenju pa dodali:

"U Londonu moramo dati 100 eura, u Pireju 50, a u Zagrebu 40. Možda se to u prvi trenutak ne čini tako puno, ali taj klub inače ulaznice prodaje za nekoliko eura. U Zagrebu je, primjerice, u kvalifikacijama za Ligu prvaka ulaznica za glavnu tribinu stajala samo četiri eura."

Objasnili su na kraju kako će izgledati njihov bojkot u Londonu.

"Prvih pet minuta u Londonu će biti pokazatelj kako će nogomet izgledati ako se ovo ludilo nastavi. Prazna mjesta na stadionu, bez pjevanja i emocija. U ostalih 85 minuta želimo pokazati alternativu tome da se vidi koliko je važna navijačka kultura za nogomet", priopćili su navijači Bayerna.

>>Ante Ćorić: Sele me u Bayern, a ja bih putem Ivana Rakitića

>>Mamić: Bayern je pokazao što sve zna! Hvala navijačima, tako se bodri klub

 

£ 64 A TICKET, BUT WITHOUT FANS FOOTBALL IS NOT WORTH A PENNY - AKTION DER BAYERNFANS FÜR BEZAHLBARE EINTRITTSKARTEN...

Posted by Club Nr. 12 on 14. listopad 2015

Komentara 39

MA
MarioG
16:37 15.10.2015.

Sad bi i Bayern trebao biti kažnjen zbog političkih transparenata na utakmici?

Avatar peet
peet
16:42 15.10.2015.

Ja ne mogu vjerovati.. pa vecernji je nekad bio cijenjen i posten.. ovo je dno

Avatar Hrvatska München
Hrvatska München
18:50 15.10.2015.

Atmosfera na stadionu je bila super.Zao mi je sto su u prvom planu uvijek samo ovakve fotke,ali valjda propaganda radi svoje!Nama u Njemackoj je svejedno koji klub iz HR igra,bitno je da je HRVATSKI!!! I a dodje klub iz najmanjeg grada Huma,mi bismo se radovali. Mozda je doslo vrijeme da prestane ta mrznja,jer svi smo Hrvati . A politikanstvo u nogometu nije o.k.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije