Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENORMNI PRIHODI

Bayern u ovoj sezoni Lige prvaka zaradio 61 milijun eura, a tu nije kraj

Bayern
Foto: Reuters/PIXSELL
22.04.2015.
u 14:04

Uđu liu finale, Bayern će zaraditi još 6,5 milijuna eura, a ako pobijedi dodatnih 10,5 milijuna. Istovremeno, povećat će se zarada od reklama. Prošle godine Bavarci su zaradili od marketinga i bonusa 44,6 milijuna eura

S novim polufinalom Lige prvaka Bayern je povećao svoju ovogodišnju zaradu za 61 milijun eura. Za plasman u polufinale koji se igra 5./6. - 12./13. svibnja, a ždrijeb je u petak u Nyonu, bavarski klub će dobiti 4,9 milijuna eura.

Prije toga, zaradili su već 8,6 milijuna od Uefe na startu Lige prvaka, zatim 5 milijuna za pet pobjeda u skupini, 3,5 mil. za pobjedu u nokaut fazi i još 3,9 mil, za dosegnuto četvrtfinale.

Novac se samo množi, od Uefinih premija stiglo je 25,9 milijuna eura, dodatnih 20 dolazi iz svijeta reklama, a na sve Bayern dodaje i prihod od utakmica, koji nije zanemariv. Svaka od pet domaćih utakmica donijela im je prihod od tri milijuna, ukupno 15. Protiv Porta je na Allianz Areni bilo 70.000 gledatelja.

Uđe li u finale, Bayern će zaraditi još 6,5 milijuna eura, a, ako pobijedi, dodatnih 10,5 milijuna. Istovremeno, povećat će se zarada od reklama. Prošle godine Bavarci su zaradili od marketinga i bonusa 44,6 milijuna eura.

>> Bayern 'pregazio' Porto sa 6:1 i prošao u polufinale Lige prvaka

Komentara 1

Avatar Bakunin
Bakunin
15:38 22.04.2015.

Pa to je veća zarada od svih poduzeća u Sloveniji!Hihihihihihihih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije