Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemački kup

Bayern razbio Wolfsburg i prošao u osminu finala

Wolfsburg - Bayern
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
27.10.2015.
u 22:30

Ostali rezultati: Aue - Frankfurt 1:0, FSV Frankfurt - Hertha 1:2 (produžetak), Mainz - München 1860 1:2, Nurnberg - Dusseldorf 5:1, Bochum - Kaiserslautern 1:0, Unterhacking - RB Leipzig 3:0

Nogometaši Bayerna slavili su u Wolfsburgu sa 3:1 i plasirali se u osminu finala kupa Njemačke. Bio je to jednosmjeran susret u kojem su Bavarci pokazali svu svoju moć, posebno u prvom dijelu kada su stvorili brojne prilike, a sve pogotke postigli u razdoblju od samo 19 minuta.

Prvi gol postigao je Douglas Costa u 15. minuti na asistenciju Thomasa Müllera, koji se kasnije upisao u strijelce, zabio je dva gola (20. i 34.). Došao je tako do 15 pogodaka u isto toliko nastupa u ovoj sezoni.

Pred sam kraj susreta, u sudačkoj nadoknadi Schurrle je zabio počasni pogodak za vukove koji danas nisu stvorili puno prilika. Ovaj susret pamtit će i Philipp Lahm, kapetan gostiju, kojem je ovo bio 50. nastup u Kupu čime je postao rekorder.

Ostali rezultati: Aue - Frankfurt 1:0, FSV Frankfurt - Hertha 1:2 (produžetak), Mainz - München 1860 1:2, Nurnberg - Dusseldorf 5:1, Bochum - Kaiserslautern 1:0, Unterhacking - RB Leipzig 3:0.

>>Slaven Belupo i Inter plasirali se u četvrtfinale

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije