Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Bayern pobjedom krenuo u obranu naslova, Subašić sačuvao praznu mrežu

Foto: Reuters
18.08.2017.
u 22:49

Hrvatski branič Tin Jedvaj nije konkurirao za nastup u momčadi Bayera zbog ozljede.

Njemački nogometni prvak Bayern u prvoj je utakmici nove sezone Bundeslige na svom terenu svladao Bayer iz Leverkusena sa 3:1 (2:0). 

Bavarci su vrlo brzo poveli sa 2:0 golovima Suelea (9) i Tolissoa (18), na 3:0 povisio je Lewnadowski (53-11m), da bi konačnih 3:1 postavio Mehmedi (65).

1/10

Hrvatski branič Tin Jedvaj nije konkurirao za nastup u momčadi Bayera zbog ozljede.

Pauza između prvog i drugog poluvremena trajala je gotovo pola sata zbog jake kiše koja je počela padati u Muenchenu krajem prvog poluvremena.

U subotu će se sastati Hoffenheim - Werder, Hertha - Stuttgart, Hamburger SV - Augsburg, Mainz 05 - Hannover 96, Wolfsburg - Borussia D. i Schalke 04 - RB Leipzig, dok će u nedjelju svoje utakmice 1. kola odigrati Freiburg - Eintracht F. i Borussia M. - Koeln.

Metz - Monaco 0:1

Francuski prvak Monaco pobijedio je u 3. kolu Ligue 1 u gostima Metz s 1:0 i ostao na maksimalnom učinku. 

Pobjedu je Monacu osigurao sjajni Kolumbijac Radamel Falcao, koji je u 77. minuti znalački prihvatio loptu upućenu od Ghezalla i pogodio mrežu. Hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić sačuvao je još jednom svoju mrežu netaknutom. 

Monaco vodi s 9 bodova, a Lyon, PSG, Marseille i St Etienne imaju po 6 i po utakmicu manje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije