Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napeto na tržištu

Bayern ide po Harryja Kanea, Manchester United doveo napadača vrijednog 85 milijuna eura

Pre Season Friendly - Tottenham Hotspur v Lion City Sailors FC
Foto: EDGAR SU/REUTERS
1/4
01.08.2023.
u 08:00

Dok Engleski klubovi rade transfernu križaljku, RB Salzburg doveo je novog trenera, vodit će ih Gerhard Struber. Bio je igrač Salzburga 1995. i 1997., a trenersku je karijeru započeo 2007. u omladinskom pogonu kluba

Ovog ljeta gledali smo neke od najzanimljivijih nogometnih transfera, a uglavnom su oni realizirani u Saudijskoj Arabiji. Tamo je otišla nekolicina velikih imena, ali neka ipak žele ostati u Europi. Bayern je tako dogovorio sastanak u Londonu s čelnicima Tottenhama. Tema je prelazak Harryja Kanea, a očekuje se da njemački prvak povisi ponudu od 80 milijuna eura.

Manchester United također je fokusiran na kupovinu. Trener Erik ten Hag traži napadača koji će zamijeniti Cristiana Ronalda. U prvom izboru bilo je nekoliko imena, ali na kraju je kocka pala na Rasmusa Højlunda. Nakon dugih pregovora, United je konačno dogovorio ugovor vrijedan 75 milijuna eura plus 10 milijuna eura u bonusima. Trebao bi potpisati petogodišnji ugovor.

GALERIJA Rijeka odigrala prvu europsku utakmicu

Pre Season Friendly - Tottenham Hotspur v Lion City Sailors FC
1/4

U Austriji je aktualna tema Red Bull Salzburg koji ima novog trenera. Naime, nakon što je Matthias Jaissle raskinuo suradnju s klubom i preselio u Saudijsku Arabiju, sada ga je zamijenio 46-godišnji Gerhard Struber. On je s austrijskim prvoligašem potpisao dvogodišnji ugovor.

VEZANI ČLANCI:

- Jako sam sretan zbog ove prilike, koja je svakako vrhunac moje dosadašnje trenerske karijere. Sportski izazov sa Salzburgom je ogroman.

Struber je bio igrač Salzburga 1995. i 1997., trenersku je karijeru započeo 2007. u omladinskom pogonu kluba, a nakon toga je trenirao njemački RZ Pellets, zatim u Engleskoj drugoligaša Barnsley i u SAD-u New York Red Bulls.

VIDEO Jakirović: Nismo bili dobri, igrači kao da su čekali da poluvrijeme završi. To me jako naljutilo

Komentara 2

Avatar barba_arba
barba_arba
00:13 02.08.2023.

Sin Bakira izetbegovića

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
13:07 01.08.2023.

Kako ovaj United baca pare uokolo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije